Planning Leader
GKN Aerospace
Hoogeveen, NL
21 uur geleden

Location : Hoogeveen, NL

Company : GKN Aerospace Careers

De Functie

Als Logistics Lead geef je functioneel / hiërarchisch leiding aan planners en operationeel inkopers binnen een productie-

unit. Je maakt deel uit van het multidisciplinair unit-team (middenveld). Je stuurt op tactisch niveau en zorgt daarbij voor structurele logistieke verbeteringen conform de logistieke standaarden.

In het middenveldteam werk je nauw samen met de operations manager van de unit en met de andere midfield leads (Quality Lead en Technical Lead).

Gezamenlijk bepalen jullie de tactische agenda van de unit en kijken gezamenlijk meerdere jaren vooruit om altijd klaar te zijn voor de toekomst.

Hiërarchisch / functioneel rapporteer je aan de Site Manager Logistics, operationeel aan de Operations manager.

Taken & Verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het inrichten van de logistieke organisatie binnen de productie-unit (recurring process). Je bent samen met je team verantwoordelijk voor het maken, beoordelen en realiseren van de Master Productions Schedules.

Je implementeert logistieke standaarden en ziet toe op toepasbaarheid en naleving daarvan. Je bent verantwoordelijk voor het creëren en uitvoeren van de projecten die nodig zijn om de prestatie van logistiek (OTD & FLOW) in de unit structureel te verbeteren en om klaar te zijn voor de toekomst.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je team van Productieplanners en Operationeel inkopers. Samen met je team meedenken over verbeteringen die nodig zijn om productie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Competenties

Je beschikt over analytisch denkvermogen op minimaal hbo-niveau. Je hebt een logistieke achtergrond en ervaring met logistieke besturingsprocessen.

Je bent bekend met operationele inkoopprocessen. Bezig zijn met verbeter- en verandermanagement is voor jou een must. Je bent gewend om projectmatig te werken en je communiceert gemakkelijk met de diverse lagen in de organisatie.

Ons Aanbod

Een functie met een grote focus op kwaliteit in een innovatieve en internationale omgeving waarin gewerkt wordt met state of the art’ technologie binnen een organisatie met een rijke historie op het gebied van vliegtuigbouw.

Onze organisatie ademt de passie voor techniek uit en onze medewerkers zijn met recht trots op wat zij ontwikkelen en bouwen.

Deze functie valt in schaal L2 (Medior) met een bijbehorend salaris van minimaal €4.327 en maximaal €5.228 met een eventuele uitloop naar de snior schaal.

Daarnaast is er een winstafhankelijke uitkering en 42 vakantiedagen.

Meer informatie?

Neem contact op met Mario Wiersema (Site Manager Logistics) op 06 10 88 53 62 of via Mario.Wiersema fokker.com voor meer informatie over deze vacature.

Apply now

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier