Franssprekende klantenservice medewerker
Tempo-Team
Den Haag, Zuid Holland, NL
3 dagen geleden

Ben jij op zoek naar werk waarin persoonlijk contact centraal staat? Wil jij aan de slag in een internationale werkomgeving?

En spreek je naast Nederlands en Engels ook goed Frans? Oui? Dat is mooi! Solliciteer direct op de uitdagende functie van Klantcontact medewerker bij de Rijksoverheid.

Wat ga je doen?

Bij het contactcenter 24 / 7 van het Ministerie van Buitenlandse zaken beantwoord je onder andere vragen over paspoort, legalisatie en visum aanvragen.

Je staat mensen telefonisch te woord in het Nederlands, Engels en Frans. Naast telefonisch zulk je ze ook per e-mail en via de WhatsApp dienst helpen.

Het contactcenter is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend om Nederlands in het buitenland en buitenlanders die naar Nederland willen reizen te woord te staan.

Hoe ziet je dag eruit?

Na een heerlijke cappuccino of een lange slaap start je om 6.45 uur. Je eerste telefoontje is een student die zijn paspoort is kwijtgeraakt tijdens een kroegentocht in Albufeira.

Daarna belt iemand op die naar Amerika wil reizen en wil controleren of hij wel de juiste documenten heeft. Ondertussen worden ook de mensen uit Turkije en Engeland wakker met verschillende vragen.

Om 14.45 uur lopen de collega’s van de avonddienst binnen die vervolgens vragen zullen beantwoorden uit Zuid-Amerika. Bijna aan het einde van de avond om 22.

45 uur starten de andere collega’s met hun nachtdienst die tot de volgende ochtend duurt.

Dit ben jij :

 • Je beheerst Nederlands, Engels en Frans op hoog niveau;
 • Je vindt het geen probleem om ploegendiensten te draaien;
 • Je hebt ervaring met klantcontact;
 • Dit bieden wij jou :

 • Een jaarcontract, die verlengt kan worden;
 • Een zeer aantrekkelijk uurloon van € 16,70 exclusief toeslagen;
 • Een contract voor 80 128 uur per 4 weken;
 • Volledige ov-vergoeding
 • Ben je sportief? Wij geven een vergoeding van 20 cent per km als je komt fietsen.
 • Spreek je Nederlands, Engels en Frans? Solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en vergeet niet je cv toe te voegen!

  Heb je nog vragen mail ons dan rijksoverheiddenhaag tempo-team.nl.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier