Flexteam: Student ter ondersteuning van de Klinische Farmacie
Tergooi
Hilversum, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

We zoeken studenten die ingezet zullen worden gedurende de weekenddiensten

08.30 17.00 uur). Je werkzaamheden bestaan uit het binnenhalen van medicatiegegevens voor patiënten, het houden van gesprekken met patiënten, het invoeren van medicatie in het EPD en terugkoppeling naar artsen.

Dit alles om de daadwerkelijk gebruikte medicatie vast te stellen om zodoende de arts te ondersteunen in het juist voorschrijven.

Wat vragen wij?

 • Je bent master student farmacie
 • Je hebt een Typerend Tergooi -houding, waarbij klantgerichtheid en klantvriendelijkheid het uitgangspunt zijn
 • Je bent proactief, benaderbaar, nauwkeurig en zelfstandig
 • Je bent stressbestendig en kunt het overzicht bewaren
 • Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je bent meerdere dagen per maand beschikbaar
 • Afdelingsinformatie

  Vanuit de studentenpool zetten we studenten in op tijdelijke opdrachten binnen het ziekenhuis. Een mooie manier als je student farmacie bent om in de praktijk de werkzaamheden in een ziekenhuis te ervaren.

  In dit geval zal je ingezet worden ter ondersteuning van de werkzaamheden van de Klinische Farmacie. Het grootste deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het voeren van medicatieverificatie gesprekken.

  Wat bieden wij?

  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 30 met het daarbij behorende salaris van bruto € 1.

  792,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur). Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden is te vinden onder het tabblad

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier