Ervaren Calculator/werkvoorbereider
hetuitzendbureau.nl
Salland, Netherlands
2 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in de regio Raalte e.o. zoeken we een calculator / werkvoorbereider.

In deze dynamische functie start jou taak vanaf de aanvraag van de offerte. Vervolgens heb je regelmatig contact met de klant voor de afstemming van het project, bezoekt het project voor opname tot en met de aftersales (het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsadvies) Verder bepaal je de kostprijzen en onderhoud je het contact met onderaannemers en leveranciers.

Alle werkzaamheden tot aan de uitvoering is jouw verantwoordelijkheid.

Heb je al deze ervaring nog niet, dan zijn er ook mogelijkheden voor jou. Onze opdrachtgever is namelijk ook op zoek naar jong talent dat zich graag verder wil ontwikkelen in de richting van bovenstaande functie.

Wat vragen wij

Zij vragen een calculator / werkvoorbereider en die het ziet zitten zichzelf te ontplooien binnen een groeiende en zich volop ontwikkelende organisatie?

Óf heb jij onlangs je MBO (of HBO)-opleiding afgerond en ben je klaar voor een uitdagende baan? Dan zoeken we jou ook!

Wat bieden we jou :

Je krijgt bij hen een uitdagende en fulltime functie binnen een innovatief familiebedrijf met een prettige en collegiale werksfeer.

Zijj bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en als je het in je hebt, dan krijg je van hen alle ruimte om je te ontwikkelen!

Het salaris is in passende overeenstemming met jouw ervaringen.

Interesse in deze structurele functies??

Stuur je motivatie en CV (in Word) t.a.v. dhr. B.J. Bolhoeve naar denham hetuitzendbureau.nl

Je krijgt zeker bericht van ons!

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier