Projectontwikkelaar (werving en selectie procedure).
Centerpoint
Amersfoort, NL
3 dagen geleden

Introductie

Sta jij aan het begin van jouw toekomst en is het jouw ambitie om in de toekomst nieuwe woonwijken te ontwikkelen, dan is dit de uitdaging voor jou!

voor deze ontwikkelende aannemer zoeken wij op basis van een werving en selectie procedure een coördinerende projectontwikkelaar die projecten wil ontwikkelen vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van het project.

Organisatie

De organisatie is een landelijk werkend ontwikkelende aannemer van nieuwbouw, onderhoud en transformatie projecten van woningen, appartementen en utiliteitsbouw.

door de jaren heen is deze organisatie gestaag gegroeid en heeft meerdere vestigingen door het land. Deze vacature is ontstaan door groei van de organisatie.

Functie

Als projectontwikkelaar sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging en heb je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van nieuwe winstgevende projecten, die voldoen aan de moderne vraagstukken duurzaamheid, kwaliteit en woonplezier.

Je stuurt de projecten aan en bewaakt de doelen en risico’s van het project.

Je doet onderzoek naar de haalbaarheid van het project en je adviseert de leidinggevende op het gebied van de financiële uitvoerbaarheid, procedures, technische kwaliteit en de planning.

Je werkt aan grondgebonden woningen, appartementen en utiliteit bouwprojecten door heel Nederland.

Omdat de contracten een belangrijke rol spelen binnen je functie is het van belang dat je beschikt over goede juridische kennis.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je een goed ontwikkeld technisch inzicht hebt en dat je sterk analytisch onderlegd bent.

Voor deze functie is het belangrijk dat je enige ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke rol, maar juist wil werken binnen een organisatie met korte lijnen en je zelfstandig kan werken aan projecten van initiatieffase tot en met de oplevering.

Je bent ondernemend en pro-actief, omdat je veel overleg hebt is het handig dat je communicatief vaardig bent en resultaat gericht.

Aanbod

Je komt te werken in een hecht klein team van ontwikkelaars en nauw betrokken bij de afdeling projectrealisatie. Je kan rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, telefoon en laptop.

Je krijgt mooie projecten die jij gaat ontwikkelen en binnen deze organisatie kan je zelf ook verder ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier