Uitvoerder grond-, weg- en waterbouw  
Get Work
Bunschoten-spakenburg, NL
5 dagen geleden

Als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw ben je dagelijks op de bouwplaats aanwezig om leiding te geven aan het gehele productieproces.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de werkzaamheden. Je weet met hoeveel personen, met welke vaardigheden en binnen welk tijdsbestek een bepaald onderdeel van het bouwproject wordt uitgevoerd en je ziet daarop toe.

Je zorgt ervoor dat alle benodigde materialen op tijd en op de juiste plek aanwezig zij. Als uitvoerder ben je regelmatig betrokken bij de bouwvergaderingen met bijvoorbeeld opdrachtgevers en onderaannemers.

Ook bewaak je als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw de bouwplaats. Je zorgt voor de veiligheid van de betrokkenen en zorgt dat de geldende regels ook daadwerkelijk worden nageleefd.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature als uitvoerder grond-, weg-en waterbouw in Bunschoten (onder andere) rekenen op :

 • Loon volgens de cao
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek
 • Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar)
 • Jouw werkplek als Uitvoerder grond-, weg- en waterbouw in Bunschoten-spakenburg

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de uitvoerder grond-, weg- en waterbouw bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Heb jij het in je om als uitvoerder grond-, weg- en waterbouw aan het werk te gaan? Kan jij :

 • Leiding geven aan de mensen die werkzaam zijn op de bouwplaats
 • Er zorg voor dragen dat de juiste mensen en materialen op de plek zijn waar ze nodig zijn
 • De werknemers, instrueren, motiveren en controleren
 • De planning van een project bewaken
 • Overleggen en rapporteren over de voortgang en eventuele problemen
 • Waarborgen van de veiligheid en de naleving van regels en voorschriften
 • Een (t)huis in Bunschoten of in de omgeving van Bunschoten, bijvoorbeeld in Baarn, Soest of Amersfoort.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature uitvoerder grond-, weg- en waterbouw is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work, in dit geval in Baarn.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier