Intercedent
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Hoofdkantoor, Rotterdam-Rijnmond
4 dagen geleden

Deze vacature betreft een uitdagende startersfunctie voor ambitieuze WO'ers of HBO'ers.Wil jij je carrière starten bij één van de leukste ondernemingen van Nederland?

Solliciteer dan nu!Zorgwerk is de uitzendorganisatie voor de zorg met een landelijke dekking. Eèn en ander wordt georganiseerd vanuit ons prachtige kantoor aan het Haringvliet in Rotterdam.

Vanuit een jong en dynamisch team werk je voor een aantal opdrachtgevers, zorg- en welzijnsorganisaties, in een regio. Jij bent diegene die de gehele coördinatie rondom klanten en medewerkers verzorgt.

Je hebt veel telefonisch contact met jouw klanten en uitzendmedewerkers om tot een goede inzet te komen van de uitzendmedewerkers bij de klant.

Zorgwerk loopt voorop in de markt en is innovatief. Onze bedrijfscultuur draagt zeker bij aan het succes. Het is van belang dat er een goed match is tussen jou en Zorgwerk.

Ben je communicatief vaardig, resultaatgericht, ondernemend, heb je humor, het hart op de goede plaats en kun je in een team werken.

Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar Je bent enthousiast, energiek en fit Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Je hebt goede communicatieve vaardigheden Je bent empathisch en kan goed luisteren Je bent woonachtig in of de directe omgeving van Rotterdam, Wij bieden : een leuke, dynamische en uitdagende baan binnen een commerciële, dienstverlenende organisatie, waarin je een brede werkervaring kunt opdoen en jezelf kunt ontwikkelen een aantrekkelijk salaris een contract voor 32 tot 40 uur per week regelmatige werktijden van maandag t / m vrijdag van 8.

00 tot 17.00 uur één van de mooiste werkplekken van Rotterdam met uitzicht op het water! De markthal zit om de hoek dagelijks een gezellig verzorgde lunch een inwerkprogramma en trainingen een paar keer per jaar een feest / borrel met collega's

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier