Operator C 5 ploegen vaste baan
randstad
Hardenberg, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Werken als 1e operator in de kunststofindustrie? Heb jij een Operator C of een Allround operationeel technicus (AOT) diploma en wil je graag in een vijfploegendienst werken?

Ik heb dé job voor jou!

wat bieden wij jou

 • Maandsalaris € 2400 - € 3000 exclusief toeslagen
 • Werken in 5 ploegen
 • Ploegentoeslag van 28%
 • Direct een jaarcontract bij Wavin
 • 25 vakantiedagen
 • wie ben jij

  Jij bent een pro-actieve operator die graag samenwerkt. Jij vindt het leuk om je bezig te houden met procesoptimalisaties en het doen van verbetervoorstellen.

  Naast procesgestuurde en leidinggevende taken, werk jij ook in het veld samen met je teamgenoten. Ervaring met extruderen?

  Top! Nog geen ervaring met extrusietechnologie? Geen probleem! Dan heb je in ieder geval :

 • Een Mbo4 diploma, operator C of AOT (allround operationeel technicus)
 • Beheersing van Microsoft Excel
 • Werkervaring als eerste operator of operator C
 • wat ga je doen

  Jij zorgt ervoor dat de productie goed loopt door de processen te controleren en de kwaliteit te bewaken van het team. Je geeft vaktechnische aanwijzingen en zorgt ervoor dat onderhoud aan de machines worden uitgevoerd.

  Evenals de schoonmaakwerkzaamheden. Bij het nemen van beslissingen op de werkvloer, houd je de doelstellingen (KPI's : kritische prestatie indicatoren) centraal.

  Je analyseert veelvoorkomende storingen en voert reparaties uit om die storingen te voorkomen.

  waar ga je werken

  Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Wavin wil bijdragen aan positieve veranderingen in de wereld en doet dat door het bouwen van gezonde, duurzame omgevingen.

  Wavin Nederland B.V. heeft ongeveer 385 medewerkers, verdeeld over de hoofdvestiging in Hardenberg en 15 filialen verspreid over Nederland.

  sollicitatie

  Ben jij die gedreven procesoperator met leidinggevende skills? Solliciteer dan meteen!

  Voldoe jij nog niet helemaal aan de functie-eisen, maar heb je wel interesse in deze baan? Neem dan contact op met Jantine Konst via 06-13331604 (ook via WhatsApp) voor meer informatie over werken en leren via onze (vak)opleidingsmogelijkheden van Randstad Boost.

  technieknoordoost

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier