Mechanisch Monteur € 3216 br p/m
Azor Uitzendbureau BV
Mijdrecht, NL
19 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Op één van onze productie afdelingen in Mijdrecht hebben we plek voor een :

fulltime)

Als Storingsmonteur draag je bij aan het continu verbeteren van onze productieprocessen in Mijdrecht. Je werkt in een zelfsturend team van operators en techneuten en draagt gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het goed laten draaien van het machinepark, ook wel autonoom management genoemd.

Je zorgt ervoor dat storingen worden opgelost en reparaties en preventief onderhoud aan de machines worden uitgevoerd. Belangrijker nog is dat je de oorzaak van storingen achterhaalt om vervolgens met een plan te komen hoe we tot structurele verbeteringen kunnen komen.

Met als doel zo min mogelijk ongeplande stilstand. Kortom, een uitdagende baan met volop ontwikkelingsmogelijkheden die in het verlengde liggen van de technologische ontwikkelingen in onze fabriek.

Wat maakt deze vacature storingsmonteur leuk?

je bent nauw betrokken met de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze fabriek

je hebt een belangrijke rol in het continu verbeteren van onze productieprocessen

je werkt in een zelfsturend team (Autonoom Management) en draagt gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de machinegroep die jullie bedienen

de afwisseling in je werk, geen dag is hetzelfde

onze techniek!

je deelt je kennis en brengt daarmee jouw collega operators op een hoger niveau

Je zoekt een technische functie, je bent nauwkeurig en flexibel. Je bent er steeds op uit om onze productieprocessen te verbeteren en het aantal storingen tot een minimum te beperken.

Ongeplande stilstand komt niet in jouw woordenboek voor! Je signaleert problemen; maakt analyses van deze problemen; zoekt naar oorzaken en je bent in staat om zelfstandig gedegen oplossingen aan te dragen.

Vaardigheden

Wat maakt jou onze ideale storingsmonteur?

je hebt een opleiding op MBO niveau (3 of 4) in technische richting (WTB / Elektrotechniek)

je hebt technische kennis op het gebied van gereedschappen, stempels, producten en machines

je beschikt over de bedieningsvaardigheden voor de automatische slijpbank, elektrische handgereedschappen, lasapparaten en productiemachines (instellen, testen en gebruiken).

je spreekt en schrijft goed Nederlands

je hebt kennis van bedrijfsspecifieke software zoals OEE.

je hebt basiskennis van MS Office

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier