Scrum Master
Alten
Eindhoven
2 dagen geleden

De functie

De wereld verandert steeds sneller. Er worden daardoor steeds hogere eisen gesteld aan het ontwikkelproces van softwareapplicaties.

Organisaties moeten in staat zijn zich hierop aan te passen, als scrum master / agile coach speel jij hier een belangrijke rol in.

Als Scrum Master is het jouw missie om teams naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet alleen een facilitator voor teams, maar helpt ook organisaties stappen te zetten om wendbaarder te worden.

Je komt te werken op één van onze vele uitdagende projecten en bent van grote waar door met je gezonde drive, teams en organisaties te trainen en coachen om wendbaarder te worden.

Uiteindelijk weet je het agile werken binnen je eigen team(s) én organisatie naar een hoger niveau te brengen!

Ben jij een passievolle Scrum Master die energie haalt uit het beter laten presteren van teams en organisaties.? Dan ben je bij ALTEN aan het juiste adres!

Jouw profiel

 • Je hebt een passie voor Agile en minimaal 3 jaar ervaring als scrum master;
 • Je hebt je certificeringen (PSM I, PSM II, SAFe) op orde;
 • Je bent pragmatisch en hebt een interesse voor techniek;
 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Persoonlijkheid

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Gedreven om een actieve rol te spelen binnen de agile community;
 • Je bent in staat om in verschillende soort organisaties impact te maken;
 • Je durft de leiding te nemen en weet andere te motiveren en inspireren;
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf & anderen.
 • ALTEN biedt

  Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen.

  Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

  Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen.

  Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren? Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract.

  De volgende stap is het uitzoeken van een auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om bij de klant aan de slag te gaan.

  Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen.

  Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

  Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

  ALTEN

  ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches.

  Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland.

  De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

  Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

  Informatie

  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters : regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, of regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080.

  Regio Noord (locatie Groningen) via +31(0)6 137 356 23. Je kunt ook een e-mail sturen naar : sollicitatie alten.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier