Werkvoorbereider/Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties
Hollander Techniek
Apeldoorn, NL
28 dagen geleden

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen in een prettige werkomgeving en jezelf ontwikkelen op het gebied van Beveiligingstechniek?

Dan zit je bij ons goed! Als Werkvoorbereider / Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties ben jij allround inzetbaar op gave projecten.

Naast het ontwerpen van complexe projecten houd jij je ook bezig met het vernieuwen van onze producten en ben je in- en extern sparringpartner in sales trajecten.

Het is jouw uitdaging om vanuit jouw kennis en ervaring te zorgen voor een bredere expertise op onze afdeling. Jij : een uitdagende en vooral leuke verantwoordelijke baan, onze klanten : een kennis partner die een oplossing biedt voor hun vraag.

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons hoog op de agenda.

 • Jezelf ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een warme werkomgeving waar respect en waardering centraal staan;
 • dat is waar we voor staan. Plezier in het werk en een goede balans tussen werk en privé; dat is ons doel. Door ondernemerschap benutten wij de talenten van onze medewerkers nóg beter.

  Dat is niet alleen goed voor de organisatie, maar vooral ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van iedere medewerker van Hollander Techniek.

  Bovendien kunnen we op deze manier de focus op de klant houden en optimaal inspelen op zijn behoefte. Met bevlogenheid, die gekenmerkt wordt door een gezonde eigenwijsheid, creëren wij oplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-

  industrie- en utiliteitsmarkt op de kerngebieden, elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek.

  We zijn trots op het feit dat we al ruim 40 jaar innovatieve en duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

  Jouw uitdaging als Werkvoorbereider / Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties

  Als Werkvoorbereider / Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties binnen het team houd je je bezig met het ontwerpen van grote en complexe projecten, van functioneel ontwerp tot oplevering.

  Wanneer er een verzoek van onze vaste klant binnenkomt voor het moderniseren en uitbreiden van de brand- en ontruimingsinstallaties zie jij dit als een uitdaging.

  Je bekijkt de mogelijkheden en in teamverband kijk je naar de beste oplossing! Je maakt deel uit van een jong dynamisch en een hecht team waarmee je gezamenlijk streeft naar het waarborgen van kwaliteit.

  Tot je taken behoren verder :

 • opstellen van het engineeringspakket. Denk hierbij aan programma van eisen, functioneel design, tekenpakket en ondersteunde project documentatie;
 • overzicht houden over de engineeringswerkzaamheden van het project;
 • ondersteuning en overleg met de bij het project betrokken collega’s.
 • We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

  Je hart ligt bij de Beveiligingstechniek. De collega Werkvoorbereider / Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties die wij zoeken heeft kennis en ervaring met van de Beveiligingstechniek.

  Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Daarnaast ben je proactief, creatief en beschik je over een gezonde dosis humor.

  Maar nog veel belangrijker als nieuwe collega werk je enthousiast samen en heb je zin in een nieuwe uitdaging!

  Verder vragen we :

 • HBO werk en denkniveau met minimaal MBO niveau;een opleiding in de richting van IDB (Installatiedeskundige brandmeldinstallaties) is een pré ;
 • enige ervaring als bijvoorbeeld tekenaar, werkvoorbereider, engineer, calculator binnen de elektrotechniek / beveiligingstechniek;
 • woonachtig in de regio Apeldoorn, Deventer, Arnhem, Zwolle, Amersfoort
 • Wat bieden we je als Werkvoorbereider / Engineer Brandmeld- en Beveiligingsinstallaties

  Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst.

  We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Hierbij kun je denken aan :

 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering.
 • Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier