Begeleider B
Happy Nurse
Utrecht, NL
5 dagen geleden

Functie

Ter versterking van onze Happy Toppers zijn wij op zoek naar begeleiders die het fijn vinden om de zorg vraag te combineren met het begeleiden van cliënten.

Hierbij kan je dus denken aan het begeleiden van activiteiten maar daarnaast ook helpen bij de ADL of het delen van medicatie.

Bij HappyNurse heb jij alle vrijheid, je kan kiezen om losse diensten te draaien die je via een planningsapp kan aanvragen.

Maar het is ook mogelijk om een langere tijd bij 1 en dezelfde opdrachtgever te werken.

Wij vragen

Als Begeleider B werk je met verstandelijk beperkingen als geestelijke beperkingen. Je staat stevig in je schoenen, je heb geduld met de bewoners en heb een goede communicatie.

Uiteraard heb je je diploma MBO niveau 3, SPW / MZ.

Wij bieden

Natuurlijk is het fijn om beloond te worden voor je harde werk, dus een salaris conform de cao gehandicaptenzorg vanzelfsprekend.

Daarnaast ontvang je ook een pensioen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en kan je GRATIS bijscholing volgen via ons opleidingsinstituut, .

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier