Administratief medewerker Accountancy
ABAB
Uden, NL
6 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Mbo niveau 4
 • Zelfstandig werken
 • Communicatief
 • Nauwkeurig
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Regie over je loopbaan
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens.

  Op deze manier help je onze klanten bij hun boekhouding.

  Jouw werk in het kort

  Als administratief medewerker accountancy ondersteun je (assistent-)accountants bij het verzamelen, controleren en invoeren van gegevens.

  Op deze manier help je onze klanten bij hun boekhouding. Voor deze specifieke vacature in Uden zijn we op zoek naar iemand met de ambitie om door te groeien naar de functie van assistent-accountant.

  Zo kan je dag eruitzien

  Als je op kantoor komt, begin je met het bijwerken van je mail. De meeste kun je direct beantwoorden, andere plan je in voor vanmiddag zodat je nog even kunt overleggen met een collega.

  Als je alle dringende vragen hebt beantwoord, ga je aan de slag met het invoeren van facturen en inlezen van bankbestanden van een aantal klanten.

  Tussendoor gaat regelmatig de telefoon omdat collega’s iets willen overleggen of bepaalde gegevens uit een klantadministratie willen weten.

  Je moet dus snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

  Na een gezellige lunch met je collega’s ga je verder met het verwerken van cijfers die een klant heeft aangeleverd. Met die gegevens kan de assistent-accountant vervolgens aan de slag om de jaarrekening te maken.

  Later heb je nog een kort overleg met een collega zodat je de mailtjes die je had geparkeerd alsnog kunt beantwoorden.

  Jouw profiel

  Voor deze functie zoeken we iemand die een mbo-opleiding (niveau 4) heeft gevolgd, bijvoorbeeld de opleiding Bedrijfsadministrateur.

  Je hebt bij voorkeur enige ervaring met het voeren van administraties en wil graag doorgroeien naar de functie van assistent-accountant.

  Je werkt zorgvuldig en vindt het leuk om bij te dragen aan het succes van onze klanten.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling vinden we heel belangrijk. Daarom stimuleren we je om zelf de regie te houden over je loopbaan en krijg je goede begeleiding en coaching in je werk.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier