Kostendeskundige
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Kostendeskundige bij deze klant ga je bij verschillende opdrachtgevers aan mooie en spraakmakende opdrachten werken. Hier maakt je SSK ramingen en breng je jouw adviezen uit.

Je stelt rapportages op, organiseert risicosessies en stuurt wanneer nodig anderen aan. Daarnaast onderhandel je met opdrachtgevers en -

nemers. Je mag in deze functie ook meedenken aan de verdere ontwikkeling van eigen organisatie.

Functieeisen

Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een ondernemende houding. Je bent analytisch sterk en beschikt over conceptueel denkvermogen en besluitvaardigheid.

Je bent in staat om vanuit jouw kennis en ervaring betrouwbare inschattingen te doen over ontwerp, kosten en realisatie.

Tevens beschik je over de volgende kenmerken :

 • HBO of WO Civiele Techniek of aanverwante technische opleiding
 • Relevante werkervaring als kostendeskundige
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een landelijk opererend projectbeheersingsbureau dat betrokken is bij grote, integrale en complexe projecten in de infra en bouw.

  Dit bureau biedt hoogwaardige en complete dienstverlening op het gebied van projectbeheersing en ontzorgt hiermee haar klanten.

  Om aan de grote vraag van haar klanten te voldoen is onze relatie op zoek naar een Kostendeskundige.

  Arbeidsvoorwaarden

  Je ontvangt een marktconform salaris, leaseauto, laptop en telefoon. Daarnaast krijg je 30 vakantiedagen. Omdat onze klant ontwikkeling van haar personeel belangrijk vindt wordt er een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar gesteld waarmee je jezelf gericht kunt ontwikkelen.

  Daarnaast kom je terecht in een betrokken en gemotiveerd team en doe je ervaring op op een hoog niveau bij mooie, spraakmakende en uitdagende projecten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier