Verzorgende IG
Pieter van Foreest
Monster, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij bent als Verzorgende IG een expert op het gebied van de verzorging van gasten, maar jij kijkt verder. Bij ons staat een vakantiebeleving voorop.

Lichamelijke verzorging en verpleging is daar één onderdeel van. Hoe is de stemming vandaag? Hoe kunnen we zo goed mogelijk aansluiten bij de gewoontes en behoeftes van onze gasten?

Jij zorgt ervoor dat je daar continu op inspeelt. Je zoekt naar mogelijkheden en oplossingen. Je observeert en signaleert en waar nodig speel je deze door naar mantelzorger, huisarts, wijkverpleegkundige en / of WMO zodat zij in de thuissituatie hier verder mee kunnen.

Je durft buiten de gebaande paden te denken en kan het traditionele’ werken loslaten. Bovendien ben jij in staat onze hoteluitstraling uit te dragen.

Ten slotte weet jij op enthousiaste en transparante wijze de gastvrouwen en vrijwilligers mee te nemen in deze vernieuwde aanpak.

Je betrekt hen actief, zorgt ervoor dat ook zij zich thuis voelen op Strandgoed Ter Heijde. Jij maakt het verschil door samen met je collega’s te zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf voor de gasten.

Strandgoed ter Heijde, een logeerhuis aan het Monsterse strand (Westland) waar mensen met een lichamelijke beperking en / of een lichte vorm van dementie kunnen logeren, zodat hun mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft om te ontspannen.

Zorgmedewerkers en vrijwilligers maken het mogelijk de mantelzorger te ontzorgen en willen onze tijdelijke gasten een vakantiebeleving bezorgen.

Pieter van Foreest, een organisatie waar je op kunt bouwen. Wij zijn een gezonde organisatie. Zowel financieel als organisatorisch staan we stevig.

Natuurlijk hebben wij ook gemerkt dat er de laatste jaren veel gebeurd is in de ouderenzorg. Maar we zijn ervan overtuigd dat we er sterker uit zijn gekomen.

We weten waar we naar toe willen en we hebben jou daarbij nodig. In onze visie staat zo thuis als mogelijk’ centraal. Daar gaat het om : onze bewoners het gevoel geven dat ze thuis zijn.

En jou in staat stellen om ze die zorg en aandacht te kunnen geven die daarvoor nodig is. Om dat te bereiken hebben we 25 woonzorgcentra en thuiszorg in Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland.

3600 collega’s en 2400 vrijwilligers werken dagelijks aan dat doel. In bijvoorbeeld kleinschalige zorgeenheden, in de palliatieve zorg of bij de mensen thuis.

Lees hier waarom je nog meer bij Pieter van Foreest wilt werken.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met mensen met een lichte vorm van dementie en / of een somatische aandoening;
 • Hospitality is jouw tweede natuur;
 • Je bent geduldig, werkt goed zelfstandig en bent in staat het traditionele’ werken op een zorgafdeling los te laten;
 • Je bent flexibel inzetbaar (diensten volgens rooster).
 • Als je dan óók nog een goed gevoel voor humor hebt, dan ontmoeten wij jou graag!

  Wat bieden wij?

 • Naast een goed salaris in FWG 35 (CAO VVT) tussen de € 1.902,93 en € 2.762,34 (afhankelijk van werkervaring) bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, ontvang je ook een toeslag bij onregelmatige uren en reiskostenvergoeding;
 • Jaarcontract voor 20- 24 uur per week uur met uitzicht op vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Fijne, warme werkomgeving in een organisatie die jou ondersteunt en inspireert;
 • Een breed scala aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Klik op deze link om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier