Junior kartograaf
Rijksoverheid
Den Haag
3 dagen geleden

Functie omschrijving

De Noordzee en de zeeën in Caribisch Nederland zijn drukbevaren en veranderlijke zeegebieden. De zeevarende heeft nauwkeurige en up-

to-date informatie nodig om daar veilig te kunnen navigeren. Jij zorgt ervoor dat de zeevarende de juiste informatie krijgt.

Zo draag je bij aan een veilige scheepvaart en aan bescherming van de Nederlandse belangen op zee.

Als junior kartograaf verzamel je gegevens voor de veilige navigatie. Daarbij controleer je de gegevens op volledigheid, betrouwbaarheid, relevantie en urgentie.

Je houdt de gegevens bij in een database, waaruit onze producten worden gevoed met informatie. Je kunt ook worden ingezet bij de productie van elektronische of papieren zeekaarten en boekwerken.

Het kartografisch proces staat nooit stil. Ondieptes verschijnen, windmolenparken worden geplaatst, verkeersscheidingsstelsels worden gewijzigd.

Dit heeft vaak nautische gevolgen en consequenties voor de producten. Je bewaakt dit door contacten te onderhouden met bronhouders (bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, havenbedrijven, havenmeesters) of zo nodig zelf verkenningen uit te voeren (bijvoorbeeld in havens).

Arbeids voorwaarden

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van kartografie, geodesie, hydrografie of als maritiem officier.
 • Je hebt nautische en / of hydrografische kartografische ervaring en kennis van geografische informatiesystemen.
 • Je hebt inzicht in maritieme ontwikkelingen en in de factoren die van invloed zijn op de veilige navigatie.
 • Overige arbeids voorwaarden

  Salaris niveau schaal 8

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en hebt goede redactionele vaardigheden.
 • Maand salaris

 • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van contacten.
 • Min €2.475

 • Je bent flexibel en kunt nauwkeurig werken.
 • Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering van 6,4%. Defensie hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 75% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Dienst verband Vaste aanstelling (eventueel met een proeftijd) Minimaal aantal uren per week 38 Maximaal aantal uren per week 38

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier