Project Manager Tenders - BidCoordinator
Compass Group PLC
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Omschrijving

An offer they can’t refuse’ : dat ga jij schrijven voor onze klanten in deze functie!

Compass Group verzorgt bedrijfsrestaurants en facilitaire diensten voor diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Op ons hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost zoeken we een creatieve Project Manager die samen met ons Sales team het verschil gaat maken richting onze potentiele partners.

 • Intern noemen we deze functie Bid Coördinator. De Bid Coördinator is verantwoordelijk voor het volledige tenderproces (bidmanagement);
 • de procedure bij aanbestedingen waarbij verschillende partijen een offerte uitbrengen en proberen om de opdracht te winnen zodat ze het uiteindelijk mogen uitvoeren.

  Met jouw creativiteit weet je de beste offertes te schrijven en dankzij je passie voor eten en drinken kan je goed inschatten waar onze potentiele nieuwe opdrachtgevers behoefte aan hebben en hoe we dit het beste kunnen presenteren.

  De Bid Coördinator fungeert als projectleider binnen het tenderteam. In dit tenderteam sluiten de Business Consultant (Salesmanager) en verschillende collega’s uit andere afdelingen aan.

  Wie dit zijn, is afhankelijk van de wensen van de potentiele partner en daarom anders voor ieder project / tenderprocedure.

  Zo laat je bijvoorbeeld de prijsstrategie over aan je financiële collega in de functie van Calculator, geeft HR input over de personeelsbezetting en worden andere collega’s ingeschakeld voor een andere inhoudelijke expertise.

  Het gemeenschappelijke doel is het winnen’ van een tender : het verkrijgen van de opdracht. Jij verzamelt alle informatie zodat je de offerte compleet kan maken.

  Je signaleert kansen en denkt actief mee over de beste strategie. Je grootste uitdaging? De vertaalslag maken tussen onze organisatie en de opdrachtgever én dit op een goede manier verwerken tot een wervende tekst.

  In deze functie lever je dus een actieve bijdrage aan de groei van ons bedrijf door ervoor te zorgen dat wij de meest pakkende offerte schrijven en voor nog meer opdrachtgevers de Food & Facility Services mogen verzorgen!

  Wie ben jij?

  Je heb een afgeronde HBO of WO opleiding, 2 tot 5 jaar werkervaring en al wat ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent commercieel ingesteld, analytisch sterk en hebt oog voor detail.

  Effectief plannen en organiseren is je op het lijf geschreven. Je bent creatief met woorden en schrijft gemakkelijk pakkende, wervende teksten.

  Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is dan ook noodzakelijk. Je hebt zelf geen targets, maar je gaat wel voor resultaat en kan goed omgaan met deadlines.

  Daarnaast heb je affiniteit met de food en hospitality industry.

  Wat bieden wij?

  In deze functie werk je op het hoofdkantoor van Compass Group; een wereldwijd opererende dienstverlener met een open, informele bedrijfscultuur.

  Het Bid & Tender team bestaat uit vijf collega’s. In de eerste maanden word je volledig ingewerkt tot je alles over onze organisatie weet.

  Daarna krijg je steeds meer vrijheid in de functie en ga je zelfstandig aan de slag. De projecten / tenders worden binnen het team verdeeld.

  Natuurlijk krijg je persoonlijke begeleiding en investeren wij in jouw ontwikkeling door bijvoorbeeld trainingen. Het salaris is afhankelijk van achtergrond en ervaring en ligt tussen €40.

  000 en €50.000 bruto per jaar inclusief vakantiegeld. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 ADV-

  dagen (waarvan je, als je dat wilt, max. 10 dagen kan verkopen).

  Wie zijn wij?

  Elke minuut van de dag helpen we letterlijk miljoenen mensen uit de hele wereld. Daarbij kan het gaan om het serveren van een kopje koffie of het verwisselen van een lamp, maar ook om uitstekende maaltijden voor de directie of geïntegreerde oplossingen op het gebied van facilitair beheer.

  Compass Group, waar Eurest een dochter van is, is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met circa 500.

  000 medewerkers in 50 landen.

  In Nederland zijn bijna 5000 medewerkers op 700 locaties aan het werk. Samen staan deze mensen garant voor een optimale dienstverlening.

  We leveren onze diensten in allerlei omgevingen : op de werkplek, in onderwijsinstellingen, in de horeca, gezondheidszorg, tijdens sportwedstrijden en culturele evenementen.

  Door onze gespecialiseerde activiteiten binnen al deze markten kunnen we opdrachtgevers in elke sector op een kundige en servicegerichte manier van dienst zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier