Anesthesie en sedatiepraktijk­specialist
Laurentius Ziekenhuis
Roermond, Limburg, NL
3 dagen geleden

Werken in een combinatiefunctie van anesthesie en sedatiepraktijkspecialist?

acaturenummer 19-170, uren in overleg

Wie ben jij?

In deze functie combineer je jouw functie van sedatiepraktijk specialist met de functie van anesthesiemedewerker, de uren per functie zijn in overleg waarbij voor de functie van anesthesiemedewerker een minimum van 16 uur worden gehanteerd.

Als anesthesiemedewerker assisteer je anesthesiologen tijdens operatieve behandelingen en onderzoeken. Je bereidt de anesthesieapparatuur voor, bewaakt lichaamsfuncties tijdens de operatie onder leiding van de anesthesioloog en treedt handelend op in acute situaties.

Je bent een echte teamspeler en levert een positieve bijdrage aan het operatieteam. Je staat voor kwaliteit en hebt patiëntgerichtheid hoog in het vaandel.

Je bent leergierig ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Als sedatiepraktijkspecialist (SPS) ben je expert op het gebied van de procedurele sedatie analgesie (PSA) en werk je grotendeels zelfstandig met een eigen verantwoordelijkheid.

Vooralsnog richt de functie zich op matige en diepe PSA bij volwassen patiënten die diagnostische of therapeutische ingrepen ondergaan.

Je werkt als SPS hoofdzakelijk buiten de operatiekamer, op de functieafdeling en op de (scopie-) behandelkamers. Je beoordeelt zelfstandig de fysieke conditie van de patiënt, classificeert de patiënt en sluit een informed consent.

Hierdoor ben jij de ingang in de keten van zorg met betrekking tot de PSA voor de patiënt. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de PSA, je bewaakt zelfstandig de vitale functies en bent in staat om in acute situaties te handelen en de juiste interventies toe te passen.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Anesthesie maakt onderdeel uit van de OK, waarbij de werkzaamheden worden verricht in 7 klinische operatiekamers en de Recovery afdeling.

Er werken momenteel ongeveer 13 fte medewerkers op de afdeling. We kennen een 9-urige werkdag en er is een gunstige uitslaapregeling na de bereikbaarheidsdienst.

Naast de werkzaamheden binnen de OK hebben we ook 4 sedatie praktijk specialisten.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma Anesthesiemedewerker aangevuld met erkend PSA specialist diploma;
 • Je bent een teamspeler en hebt oog voor een goede kwaliteit;
 • Je bent flexibel en bereid om bereikbaarheidsdiensten te werken.
 • Wat krijg je daarvoor terug?

  Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als anesthesiemedewerker / sedatiepraktijkspecialist. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 55 voor de functie van anesthesiemedewerker en functiegroep 60 voor de functie van sedatiepraktijkspecialist volgens de CAO Ziekenhuizen en een contract voor onbepaalde tijd.

  Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

  Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier