Senior Business Controller
Autoriteit Financiële Markten
Amsterdam, Holland
6 dagen geleden

Wil jij bijdragen aan een effectieve en efficiënte besturing van de AFM? Reageer dan direct op deze functie, de deadline is 11 september a.s.

Als senior business controller lever je vanuit de afdeling Planning, Control & Financiën een belangrijke bijdrage aan de besturing van de AFM en aan de verdere professionalisering die wij willen bereiken.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en (door)ontwikkelen van onderdelen van de besturings- en verantwoordingscyclus in ruime zin.

Je draagt in deze rol bij aan het stellen van de juiste prioriteiten door de AFM, gegeven de schaarse mensen en middelen, om duurzaam succesvol te zijn.

Tevens draag je bij aan een beheerste bedrijfsvoering.

Je treedt gevraagd en ongevraagd op als adviseur van het management op alle niveaus en je doet dat op een positief kritische manier.

Het uitvoeren van onderzoeken gericht op de kwaliteit en de beheersing van processen maken hiervan onderdeel uit.

Als senior business controller ben je vanuit de afdeling het aanspreekpunt voor een van de portefeuilles in de organisatie.

Hierbij sta je in direct contact met de verantwoordelijke bestuurder en afdelingshoofden van de betreffende portefeuille.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier