Inside Sales Representative
Randstad
Houten, NL
14 uur geleden
source : Joblift

Word jij stiekem ook een beetje chagrijnig als je een potje monopoly verliest omdat je zo graag wil winnen? Houd jij van scoren of simpelweg góed zijn in je werk?

Dan is een commerciële werksfeer zeker voor jou weggelegd! Heb je al ervaring met klantcontact, servicegerichte werkzaamheden of een commerciële opleiding gevolgd?

Reageer nu op onderstaande vacature.Inside Sales RepresentativeFulltime HoutenMBO4 of HBO €2.000 - €2.500Wie ben jij?Behalve dat je graag goed werk levert en trots bent op je resultaten is het voor jou belangrijk dat je vrijheid krijgt in je werk.

Als je stuit op iets dat verbeterd kan worden wacht jij liever niet af tot een ander dat voor je doet. Het maakt dan ook niet uit in welke volgorde jij iets doet of hoeveel tijd je ervoor nodig hebt, je krijgt het gedaan!Daarnaast heb jij ervaring met klantcontact en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Verder zien we in jouw CV graag de volgende aspecten terug;MBO+ / HBO opleiding; Bereidheid je te verdiepen in de technische aspecten van IT gerelateerde producten;
 • Aantoonbare affiniteit of ervaring met klantcontact en sales; Behoefte aan succes / een volgende stapDe job : Je werkt met targets en weet wat het doel van het bedrijf is, nu is het aan jou om deze resultaten te realiseren.

  Gezonde competitie is voor jou een drijfveer, evenals het krijgen van erkenning voor door jou behaalde resultaten. Met het team iets bereiken of zelf je eigen missie nastreven, als er maar succes binnen handbereik is! Je houdt je bezig met het beantwoorden en adviseren van klanten, evenals eventuele klachtenafhandeling.

  Dat doe je zowel via de telefoon als per e-mail. Jij bent hierin de enige contactpersoon van de klant en dus hét visitekaartje van het bedrijf.

  Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat klanten enthousiast worden, en blijven. Signaleer je een probleem waar jij niets mee kunt?

 • Dan vind jij de collega binnen jouw bedrijf die het wel kan. Alles voor de klanten, alles voor de zaak.Verder bestaat jouw baan uit de volgende facetten;
 • Ondersteunen van de accountmanagers met administratieve afhandelingen bij de top 200 klanten van dit internationale bedrijf;
 • Het beheren en vergroten van je eigen set klanten, waarvoor je omzetverantwoordelijk bent; Fungeren als het aanspreekpunt voor klanten voor al hun operationele vragen en klantprocessen;
 • Zorg dragen voor een snelle en efficiënte interne afstemming met betrekking tot klantvragen, klantorders en de daaraan gerelateerde processen;
 • Zorg dragen voor een inhoudelijk kwalitatieve en efficiënte verwerking van prijsopgaven en orders; Het pro-actief onderhouden van contacten met klanten én leveranciersSolliciterenJij hebt wel oren naar deze functie of bent simpelweg nieuwsgierig?

  Voor vragen, onduidelijkheden of om even te sparren of de functie echt geschikt is voor jou, kun je contact opnemen met Puck Schelstraete! Zij gaat graag het gesprek met je aan.

  Je kunt haar bereiken op 06-82172237 of via puck.schelstraete nl.randstad.com.Heb je geen vragen en weet jij dat je de ideale kandidaat bent?

  Aarzel dan niet en solliciteer direct! Links op deze pagina vind je de sollicitatie button’. Door daarop te klikken wordt jouw sollicitatie direct opgenomen en zal Puck contact met je opnemen voor de eventuele verdere procedure! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier