Directievoerder
Bast Techniek
Nieuw-Vennep, NL
21 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is actief in de civiele techniek en voert projecten uit door heel Nederland. Met 60 medewerkers in dienst zijn er korte lijnen binnen de organisatie en heerst er een open en informele sfeer.

Projecten die de opdrachtgever onder andere uitvoert zijn het opnieuw inrichten van (dijk)wegen en bouwen van stadsparken.

Hierbij is de onderneming betrokken bij ontwerp tot aan uitvoering.

Functie

Als Directievoerder bestaat jouw takenpakket uit de volgende werkzaamheden :

 • Je voert directie uit over diverse projecten.
 • Je onderzoekt of een project haalbaar is en geeft advies waar wijzigingen noodzakelijk zijn.
 • Je bent aanspreekpunt voor zowel interne als externe vragen.
 • Functie eisen

  Als aankomend Directievoerder voldoe je aan de volgende eisen :

 • Een afgeronde HTS opleiding Civiele Techniek.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt kennis van UAV en RAW-systematiek.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van ervaring die je meeneemt. Na een jaar is er uitzicht op een vast dienstverband.

  Bast Techniek

  Bast Techniek is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het detacheren van Hoger Technisch Personeel. Bast Techniek biedt banen met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever zelf.

  Onze consultants gaan graag het gesprek met je aan over je carrièremogelijkheden en kijken daarbij verder dan alleen je CV.

  Op basis van jouw specifieke wensen, ambitie en persoonlijkheid gaan we samen op zoek naar de ideale match met een opdrachtgever.

  In het eerste jaar dat je via Bast Techniek werkt word je begeleid door een consultant om uiteindelijk succesvol overgenomen te worden door de opdrachtgever.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier