Stagiair
PUMA
Leusden, Netherlands
3 dagen geleden

Your Mission

Wil je werken in een jonge, dynamische en internationale omgeving? En heb jij affiniteit met retail en / of sport? Dan zit je bij PUMA goed! Word onderdeel van ons Benelux team in Leusden.

Voor onze People & Organisation (P&O) afdeling zoeken wij momenteel een :

STAGIAIR(E)

Je krijgt een leerzame stageplek waarbij je ervaring opdoet met verschillende (internationale) afdelingen van ons succesvolle sportmerk.

In je stage zal je ons P&O team ondersteunen, dat bestaat uit 2 collega’s. Jij gaat je vooral bezig houden met :

Ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden voor onze 6 filialen (in Nederland en België) en hoofdkantoor in de Benelux.

Verwerken van allerlei personeelsmutaties in ons interne systeem.

Ondersteuning bij in-, door-, en uitstroom van onze collega’s.

Opmaken en uitdraaien van rapportages

Meedenken in beleid en oppakken van kleinschalige projecten.

De stage zal zowel op ons kantoor in Leusden, bij Amersfoort, plaatsvinden en kan onderdeel zijn van een (afstudeer)onderzoek.

Wees wel bewust dat je ongeveer 80% van je tijd meewerkt en dat het afstuderen voornamelijk in je eigen tijd moet gebeuren.

Your Talent

Je bent een 3de of 4de jaars student Human Resource Management, Arbeidsrecht, of een soortgelijke studie.

Sterke taal en schrijfvaardigheid, bij voorkeur ook in het Engels.

Je werkt gestructureerd en nauwkeurig.

Je brengt positiviteit en energie mee.

Wat bieden wij?

Als je een flexibel, open-minded en toegewijd persoon bent, biedt PUMA interessante mogelijkheden. Wij werken met meerdere stagiaires in een divers en hardwerkend team.

Een aantal van onze collega’s is hier na hun stage komen werken.

Verder hebben wij uiteraard een sportschool op de werkvloer en gezellige sportieve activiteiten. En niet onbelangrijk : ook is er een vaste stagevergoeding.

De stage duurt ongeveer 6 maanden en 40 uur per week, en start bij voorkeur in augustus of september 2021. De exacte startdatum wordt in overleg met jou bepaald.

Over ons

PUMA is één van de grootste sportmerken ter wereld die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Het begint in sport eindigt in fashion.

PUMA biedt sportproducten en door sport geïnspireerde lifestyle producten in categorieën zoals Voetbal, Running, Training, Fitness, Golf, Lifestyle en Motorsport.

Wij hebben waarden als creativiteit, duurzaamheid en vrede hoog in het vaandel staan en dit passen we toe in onze manier van werken.

Wij verwachten van onze werknemers dat zij op een eerlijke, positieve en creatieve manier beslissingen nemen om op deze wijze onze doelstellingen te bereiken.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over deze stage, dien dan direct je motivatiebrief en CV in via de sollicitatie button en hopelijk ontmoeten we je snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier