Inside sales engineer
continu
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Inside sales engineer

Een Inside sales engineer die ook ondernemer had kunnen zijn. Maar dan technisch.

Ben je nu een techneut die communicatief sterk is en sociaal vaardig? Of ben je een commercieel en organisatietalent met een bovengemiddelde technische inslag?

Eigenlijk doet het er niet toe. Zolang je de klant maar altijd centraal stelt en ervoor zorgt dat deze zich begrepen voelt.

Daar is heel wat voor nodig overigens. Het helpt dus als je initiatiefrijk bent, een gunfactor hebt en communicatief sterk bent.

Yes, deadlines halen om je klant tevreden te stellen!

 • Zowel intern als extern heb je als Inside sales engineer te maken met harde deadlines. Daar moet je mee om kunnen gaan. Sterker nog : moet je nog leuk vinden ook! Het is aan jou om hierin je eigen weg te vinden;
 • ruimte creëren, openingen zoeken, aanvoelen, begrip tonen en kansen benutten als ze zich voordoen. Je opereert in een 100% technische markt, dus dat moet je op het lijf zijn geschreven.

  Bij onze klant delen ze een passie voor techniek én klanten. En stellen we de groei en ontwikkeling van medewerkers centraal.

  Als Inside sales engineer ben je binnen je businessunit voor het grootste deel op jezelf aangewezen. Je runt als het ware je eigen business.

  Die vrijheid is mooi én brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Maar dat hoeven we je niet te vertellen natuurlijk.

  Logisch dat je dit in huis hebt :

 • Een afgeronde technische / commerciële HBO-opleiding
 • Of een afgeronde technische / commerciële MBO-opleiding met ervaring in een vergelijkbare technisch-commerciële binnendienstfunctie
 • Ervaring en affiniteit met gereedschappen, onderhoudsproducten en / of persoonlijke beschermingsmiddelen is een pré
 • Organisatorisch en analytisch talent
 • Communicatief sterk
 • Continu is een technisch intermediair in de werktuigbouwkunde en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Logisch dat we dit goed voor je regelen :

 • Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden
 • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • We snappen dat er meer is dan werken alleen
 • Omdat we jou net zo hard nodig hebben als jij ons.

  Samen zijn we onverslaanbaar! Dit is het motto van onze klant

  Groeikansen :

  Onze klant groeit en heeft ruimte voor enthousiaste, gemotiveerde werknemers die met ons meegroeien. Zij geven zijn werknemers de kans om zich beroepsmatig en als persoon verder te ontwikkelen.

  Dynamisch :

  Het is een gezonde, groeiende onderneming. Dit zorgt voor continuïteit, stabiliteit en dus zekerheid : zekerheid met ruimte voor ambitie, persoonlijke ontwikkeling en innovatie.

  Uitdagingen en innovatie :

  Werken bij deze klant betekent werken in een innovatieve omgeving waar je uitdagingen aangaat en deelt, innovatieve oplossingen bedenkt en handelt op een dynamische en weloverwogen manier als lid van een team en als individu.

  Word lid van een sterk team :

  Het bedrijf werkt voortdurend aan een bedrijfscultuur waar mensen centraal staan. Een vriendelijke, open en aangename werkomgeving met onderling respect en vertrouwen.

  Een stimulerend en uitdagend werkklimaat waar kennis wordt gedeeld. Als werknemer van het bedrijf maak je deel uit van een winnend team dat hun helpt zijn positie als onbetwist marktleider op zijn gebied te behouden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier