ADR chauffeur tankcontainers (inter)nationaal Rotterdam
Teamflex Personeelsdiensten
Barendrecht, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je het zat om altijd in de weekenden te werken en 6 dagen per week het vuur uit je sloffen te rennen? Wil je meer regelmaat en de weekenden lekker vrij zijn?

Word tankcontainerchauffeur! Een baan met grote verantwoordelijkheid bij een bedrijf met mooi materiaal, een uitstekend inwerktraject en veel doorgroeimogelijkheden.

Van maandag t / m vrijdag van huis met ritten naar Duitsland en Frankrijk of toch liever binnen de Benelux en iedere avond thuis?

Er zijn zelfs mogelijkheden om in ploegen te werken met een aantrekkelijke toeslag! Heb je al een vaste baan en wil je graag overstappen?

Na een goed gesprek bij Teamflex kunnen we je een jaarcontract met urengarantie bieden. Interesse? Neem eens contact met ons op.

We informeren je graag over de mogelijkheden!

Organisatie

Onze opdrachtgever is werkgever van het jaar geweest en staat bekend om de zorg en aandacht voor zowel het materiaal als de werknemers.

 • code95
 • bereidheid om ADR Tank te halen.
 • verantwoordelijkheidsgevoel
 • Wat hebben wij jou te bieden

  Bij ons zijn de chauffeurs ook klant en we zullen er alles aan doen om de belangen van onze klanten te behartigen. Luisteren naar wat jij wil en jouw wensen en doelen voor die van Teamflex zetten, daar staan we voor.

  Door ruime ervaring in de logistieke sector kunnen we een loopbaantraject aanbieden naar bijvoorbeeld tankcontainerchauffeur.

  Als "de klik" met Teamflex er is en we hebben een positief gesprek gehad, bieden we je graag een volwaardig jaarcontract in dienst van Teamflex.

  Op deze manier heb je een goede basis om je oude baan in te ruilen voor je droombaan.

  Barendrecht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier