Junior Werkvoorbereider
continu
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Junior Werkvoorbereider

Wij zoeken kandidaten die hun eerste stappen willen zetten of elders hun eerste stapjes hebben gezet en toe zijn aan een baan binnen een organisatie die groeien en ontwikkelen zeer hoog in het vaandel heeft! Het is dan ook helemaal niet erg als je nog geen of weinig ervaring hebt met onderstaande werkzaamheden.

Je krijgt alle handvatten aangereikt die je nodig hebt succesvol werkvoorbereider te worden!

Als junior werkvoorbereider doe je onder begeleiding de werkvoorbereiding Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden van onder andere inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek en kwaliteit.

Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor.

Je draagt zorg voor de uitvoering van processen en activiteiten conform het kwaliteits- en VGWM-zorgsysteem. Je stelt kwaliteits-

en deelwerkplannen op en controleert voorbereidingsdocumenten die door derden zijn ingebracht. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project en in overleg het aanvragen van vergunningen.

Je werkt projectplanningen en schema's uit, draagt zorg voor de bewaking en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering.

In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier

 • HBO werk- & denkniveau richting Bouwkunde;
 • 0 tot 2 jaar werkervaring in soortgelijke rol;
 • Persoonskenmerken : Doorzettingsvermogen, communicatief vaardig, stressbestendig en flexibel;
 • Je bent in het bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen
 • Woonachtig in de regio Schiphol.
 • CAO Bouw & Infra.
 • Deze beursgenoteerde aannemer houd zich bezig met activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden.

  Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren zij een toegevoegde waarde voor de klanten.

  Zij realiseren projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwen samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

  Je werkt in deze functie op Schiphol, dé omgeving waar geen dag hetzelfde is en je werkt aan zeer uitdagende bouwkundige projecten die met land-

  en airside te maken hebben. Je vaste werklocatie betreft dan ook Schiphol.

  Deze aannemer is in opdracht van Schiphol voor maximaal negen jaar de bestaande infrastructuur van de percelen Start- en landingsterreinen en Terminal 1 & 2 aan het onderhouden en (ver)bouwen.

  De afdeling Utiliteit is verantwoordelijk voor perceel Terminal 1 & 2. Zij draagt zorg voor al het preventief-, correctief-

  en vervangingsonderhoud, en voor kleinschalige verbouwingen. Dit zowel op bouwkundig, installatietechnisch als transport gebied (liften, rolpaden en roltrappen).

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier