Adviseur financiën
Talentenregio
Dalfsen, Overijssel, NL
4 dagen geleden

Ben jij de financieel adviseur die graag wil werken in een omgeving met maatschappelijke impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

36 uur per week

Als Adviseur financiën heb je een belangrijke rol op het snijvlak van organisatie, bestuur en financiën. Je overziet het geheel aan (financiële) ontwikkelingen en je hebt een belangrijke rol in cruciale dossiers.

Je bent van vele markten thuis als het gaat om financiën. Zo adviseer en ondersteun je de organisatie en het bestuur in het begrotingsproces en op het financieel -en economisch terrein.

Ook ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van de planning en control producten, jaarrekening en lever je advies t.

a.v. financiële vraagstukken en je draagt bij aan de financiële verantwoording van projecten. Kortom, in deze rol draag je bij aan een grote diversiteit van werkzaamheden met een maatschappelijke impact.

Samen met 2 collega's zorg je ervoor dat de financiële beleidscyclus optimaal draait.

Wat ga je doen?

 • Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opleveren van de diverse financiële rapportages vanuit de P&C-cyclus;
 • Coördineren van (procedureel en inhoudelijk) de totstandkoming en samenstelling van de beleids-en deelproducten op basis van input vanuit de organisatie;
 • Adviseren aan college en raad over onderwerpen die de financiële huishouding van de gemeente betreffen, waaronder de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan de totstandkoming van de begroting;
 • Adviseren over financiële aangelegenheden en het vertalen van beleidsvoornemens voor verschillende organisatieonderdelen;
 • Adviseren over deelnemingen, gemeenschappelijke regelingen en de algemene uitkering.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Op basis van de gestelde functie-eisen is het maximumsalaris vastgesteld op € 5.372,- (schaal 11), bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

  Afhankelijk van jouw kennis en ervaring is een arbeidsmarkttoelage bespreekbaar. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget van 18,25% wat je bijvoorbeeld kunt inzetten om extra verlof van te kopen.

  We kennen flexibele werktijden en bieden mogelijkheden tot thuiswerken. Na een jaar bieden wij je bij goed functioneren een vast contract aan.

  Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de economische en / of bedrijfskundige richting of accountancy;
 • Ruime kennis van en ervaring met overheidsfinanciën;
 • Prima ontwikkelde analytische vaardigheden;
 • Je werkt nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
 • Je maakt je snel nieuwe materie eigen, bent iemand die verbetermogelijkheden ziet en die ook tot uitvoering kan brengen;
 • Je hebt affiniteit met (on)gevraagd bedrijfsmatig adviseren, rapporteren en het adviseren over operationele, tactische en strategische keuzes en maakt makkelijk de verbinding tussen de verschillende niveaus.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier