Schoonmaker Waufsberg
tempo team
Noorbeek, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Niks te doen op maandag en vrijdag? Ga per direct aan de slag als schoonmaker bij Landal Waufsberg. Dat voor € 11,27 per uur! Lekker! Je kunt per direct aan de slag!

Wat bieden wij jou

 • € 11,44 per uur. Lekker! (21+)
 • € 11,27 per uur. Lekker!
 • 10 uur per week!
 • Wekelijks je salaris uitbetaald. Ca$hen!
 • Gezellige collega's!
 • Een mooie werklocatie!
 • Een parttime baan! Tijd over voor leuke dingen!
 • Wie ben jij

  Je vindt het geen probleem om lekker hard te werken. Verder :

 • Beschikbaar op maandag en vrijdag.
 • Fit om te boenen en te schrobben.
 • Bereid om te reizen naar de Waufsberg.
 • Wat ga je doen

  Wat ga je dan doen? Lekker boenen natuurlijk!

  De stofzuiger, mop en stofdoek zijn jouw wapens. Als een echte schoonmaak held(in) knal je over het park. Heb je een vieze vloer ontdekt?

  Dan kom jij to the rescue! Met een mop in de aanslag, maak jij de vloer weer blinkend schoon Maar wacht! Wat is dat? Een streep op het raam?

  Niet tijdens jouw dienst! Voor je vies kunt zeggen, heb jij het al schoongemaakt.

  Dit is een voorbeeld van hoe jouw werkdag er uit ziet. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt samen met een team van schoonmaakhelden.

  Leuk toch? Schoonmaken wordt pas echt leuk als je het gezellig maakt.

  Verder is het goed om te weten dat je als schoonmaker werkt tussen 10 : 00 uur tot 15 : 00 uur. Dit altijd op maandag en en vrijdag.

  Waar ga je werken

  Landal Greenparks, wie kent het niet? Bekend om hun gezellige en mooie vakantieparken. En ze zijn niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa te vinden.

  Op dit moment kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land. Dus dat betekent dat het lekker druk is. In een rustige omgeving met veel vrolijke vakantiegangers.

  Dan heb je niet eens het gevoel dat je aan het werk bent! Deze opdracht als schoonmaker duurt tot minstens september, maar kan ook verlengd worden.

  Sollicitatie

  Sta jij te popelen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te solliciteren heb je een account nodig. Bij je eerste sollicitatie maak je dit eenvoudig via het sollicitatieformulier aan.

  Bij een volgende sollicitatie kun je inloggen en worden je gegevens opgehaald. Met je account kun je inloggen op Mijn Tempo-Team.

  Hier kun je de voortgang van je sollicitatie(s) volgen en je persoonlijke gegevens en cv aanvullen zodat wij de beste baan voor jou kunnen vinden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier