GZ Psycholoog
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven we door : Parnassia zoekt voor het GGZ wijkteam Spoorwijk / Laak in Den Haag een GZ psycholoog.

Informatie

Past een organisatorische rol goed bij jou? Kun jij snel schakelen en ben je analytisch sterk?

Als GZ psycholoog in één van onze wijkgerichte GGZ teams ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling én uitvoering van het behandelplan van onze cliënten.

Daarnaast draag je ook zelf actief bij aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van GZ psychologen binnen onze ambulante divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg.

Je hebt een redelijke vaste planning wanneer je s ochtends start, maar je past met gemak je agenda aan de actualiteit van de dag aan wanneer dit nodig is.

Je staat open voor ideeën en gedachten van je collega's en je weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit :

 • Uitvoeren van diagnostiek (psychodiagnostisch onderzoek en / of intake)
 • Individuele behandelingen en groepsbehandelingen, zoals CGT, CGTp, PE, EMDR en schematherapie
 • Actieve inbreng in de multidisciplinaire diagnostiek- en behandelbesprekingen en mede bepalen van het verdere behandelbeleid
 • Een helicopterview innemen op de dagelijkse processen
 • Bewaken van identiteitsherstel van de cliënt
 • Werkbegeleiding en supervisie geven aan basispsychologen en GZ psychologen in opleiding
 • Over onze wijkgerichte GGZ teams :

  Parnassia biedt zorg en behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek.

  Deze mensen herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk, daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk.

  Door deze wijkgerichte aanpak volgens de FACT methodiek werken we nóg beter samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij onze cliënten.

  Wij bieden via deze wijkgerichte GGZ teams brede generalistische zorg in de regio s Haaglanden en Noord-Holland. In deze GGZ teams zijn zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines actief, zodat onze cliënten er nooit alleen voor staan.

  Het aanbod vanuit de GGZ teams bestaat onder andere uit gesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking, begeleiding, medicamenteuze behandeling en ondersteuning bij allerlei praktische zaken in het dagelijks leven.

  Functie-eisen

  Vanuit een helikopterview draag je bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Je schrikt niet van ingewikkelde, meervoudige problematiek en je wilt graag bijdragen aan het herstel van mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek.

  Vanzelfsprekend blijf jij je ontwikkelen door aanvullende opleidingen of cursussen te volgen.

  Verder :

 • ben je BIG geregistreerd als GZ psycholoog
 • heb je ervaring met diverse GGZ doelgroepen (EPA, verslaving, LVB)
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Contactinformatie

  Ben je enthousiast, reageer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rob van Grunsven, klinisch psycholoog, via 06-51041252 of Andra Lansbergen, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, via 06-1244 6340.

  Over Parnassia Groep

  Parnassia is gevestigd in de regio's Haaglanden en Noord-Holland. Wij behandelen en begeleiden volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen of dementie.

  Parnassia is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier