Medewerker technische dienst elektrotechnisch
Breman
Haarlem, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Je werkJe verhelpt storingen aan en onderhoudt alleop de markt voorkomende centrale verwarmingsinstallaties inwoningen.Je voert storingsdiensten uit en draait mee in rayongebonden storingsdiensten.

Je gaat op pad in een goed uitgerustebedrijfsauto met een tablet en de nieuwste meetapparatuur.Jerapporteert aan en communiceert rechtstreeks met de planning en jeleidinggevende.

Je profielJe hebt een opleiding op tenminste VMBOniveau, aangevuld met relevante opleidingen, toesteltrainingen ofwerkervaring.

Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring.Jebent in het bezit van een VCA-diploma of bereid deze op kortetermijn te halen.

Je hebt een zeer servicegerichte instelling metoog voor het bedrijfsbelang.Je bent bereid tot het volgen vanstudie en / of specifieke trainingen.

Je kunt zowel zelfstandig als ineen team werken.Je bent flexibel zowel in bereikbaarheid als in hetaanpakken van werkzaamheden.

Je hebt een representatieveuitstraling, bent enthousiast en hebt passie voor techniek. WijbiedenEen aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan met een grotemate van zelfstandigheid.

Een prima salaris en secundairearbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling.Eenuitstekende cao en pensioenvoorziening.

BedrijfsprofielBremanService Haarlem houdt zich met circa 45 medewerkers voornamelijkbezig met het installeren van loodgieter-

centrale verwarmings-,elektrotechnische en mechanische ventilatiewerken. Onzeopdrachtgever richt zich met name op kleine utiliteitsbouw,renovatie en onderhoudswerk.

Geïnteresseerd?Stuur jouw motivatie enCV via onderstaande knop solliciteer’ naar : Breman Service HaarlemBVT.a.v. Ron NieuwenhuisWaarderveldweg 992031 BK HaarlemTel : 0235535333Voor meer informatie over deze vacature kun je een mailsturen naar : r.

nieuwenhuisbreman.nlStoringsmonteur, MedewerkerTechnische Dienst, Maintenance Supervisor, Technische Dienst,Technisch Medewerker, Monteur Technische Dienst, OfficierTechnische Dienst, Onderhoudsmedewerker, Troubleshooter,Onderhoudstechnicus, MBO, Elektrotechniek, Installatiebedrijven,Brandbeveiliging, Industrieel onderhoud,

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier