Bouwteammanager Utiliteitsbouw
Van Wijnen
Rosmalen, Noord-Brabant
12 uur geleden

van Wijnen

In onze vestiging in Rosmalen profiteer je van het beste van twee werelden. Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Anderzijds bij een hechte club mensen uit de streek. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal : er wordt veel gelachen in Rosmalen.

Korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatwerkoplossingen : daar houden we van en onze klanten ook. Het maakt ons trots dat we zo kunnen bijdragen aan iets goeds voor de leefomgeving en economie van Rosmalen.

Daarnaast is van Wijnen dit jaar verkozen tot TOP Employer 2022 en daar zijn we enorm trots op!

Dit vind je leuk om te doen :

Maak jij het verschil voor onze klanten en werk jij graag op het snijvlak van klant, proces en techniek? Meer dan bouwen, dat past bij ons.

In deze functie betekent dat ondermeer dat wij vanaf initiatieffase betrokken zijn bij de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Op deze manier kunnen wij onze klant namelijk maximaal faciliteren en adviseren. Je bent verantwoordelijk voor het scoren van tenders en / of de uitwerking van (bouwteam)projecten die beginnen bij een schets en werkt dit met diverse collega's en / of externe partners én onze klant uit tot en met een definitief ontwerp en bijbehorende stukken, waarmee het project naar realisatie gebracht kan worden.

Je bewaakt het gehele proces en weet inhoudelijk het verschil te maken. Concreet betekent dit ondermeer het samenbrengen van de diverse disciplines, het uitwerken van onderscheidende plannen van aanpak, signaleren en uitwerken van planoptimalisaties en in kaart brengen van risico's en kansen.

Onze klant kan een externe ontwikkelaar of ketenpartner zijn, maar zeker ook onze collega's van ons eigen projectontwikkelingsbedrijf of een uitvraag via tendernet.

Bij elke klant weet jij de juiste snaar te raken en hem voor je te winnen.

Hier herken jij jezelf in :

Jij hebt meerdere jaren ervaring als planontwikkelaar, tendermanager of gelijkwaardig, met een focus op (middel)grote utiliteitsbouw.

Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen; daar draai jij je hand niet voor om.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die zich herkent in de volgende eigenschappen :

 • Je bent bedreven in het schrijven van plannen en het voorbereiden van projecten;
 • Je bent op de hoogte van actualiteiten in onze branche, en hebt affiniteit met duurzaamheid, circulariteit en bouwconcepten;
 • Je bent een daadkrachtige professional die in staat is waarde te creëren en het proces vorm te geven;
 • Je weet in te spelen op de meerwaarde vanuit het perspectief van de klant en zorgt voor een passende projectinvulling;
 • Je participeert zelfstandig in bouwteams, D&B-opgaven, ontwikkelopgaven en andere nieuwe contractvormen;
 • Je bent in staat met een frisse, scherpe en creatieve houding de projecten voor onze klanten tot een succes te maken.
 • Dit zoek je verder in een baan :

 • Je wil graag werken bij een TOP Employer!;
 • Een goed salaris;
 • Fijne collega’s om je heen;
 • Je valt onder de bouw CAO UTA, wat betekent 43 vakantiedagen;
 • Een uitstekend pensioen;
 • Goede balans tussen werk en privé;
 • Een smartphone;
 • Een collectieve zorgverzekering waarbij Van Wijnen de aanvullende zorgverzekering voor haar rekening neemt;
 • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, onder meer via ons eigen Van Wijnen College;
 • Een bedrijf met 25 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging.
 • Zin in een kop koffie?

  Als jij ervan overtuigd bent, dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan meteen in actie. Laat dan snel hieronder jouw contactgegevens achter.

  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca van der Borgh op telefoonnummer 073-521 90 14.

  AddThis Sharing ButtonsShare to E-mailEmailE-mailShare to WhatsAppWhatsAppWhatsAppShare to LinkedInLinkedInLinkedInShare to FacebookFacebookFacebook

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier