RA & QA Engineer, medical devices, regio Zuid Holland
NONSTOP RECRUITMENT
Zuid-Beijerland, Netherlands
6 dagen geleden
source : Experteer

We zoeken iemand die sterk in zijn schoenen staat om een geweldige rol aan te nemen als Regulatory affairs en Quality assurance Engineer voor een cutting edge medical devices leverancier.

Het bedrijf is gespecialiseerd in medical systemen en high-tech en met deze combinatie kunnen ze snel op geweldige concepten komen en deze daarna uitvoeren.

Het bedrijf heeft een ontzettend groot portfolio in medical equipment, je kunt dus veel leren van variërende devices en de verschillende klassen.

Heel erg goed voor je eigen professionele portfolio en daarbij zul je je niet gauw vervelen.Je zult gevestigd zijn Delft, maar heel af en toe zul je naar de research en development locatie gaan ongeveer op 2,5 uur afstand van Delft omdat je ook je bezig zult houden met het R&D departement.

Je zult autonoom te werk gaan en daarom zijn er ook hele goede doorgroeimogelijkheden. Voor deze positie is er nog geen teamleider, degene die deze job goed invult, zal een goede kans maken.

Als jij de ambitie hebt om door te groeien in een bedrijf dat middenin de medical innovatie zit, is dit de gelegenheid!Wat zoeken we : - medische product kennis- Regulatory Affairs ervaring- MDR- 9001- Design and development- R&D Soliciteer nu en contacteer mij direct! Mocht je zelf niet beschikbaar zijn deel deze vacature en help iemand in jouw netwerk.

Debie BiharieConsultant / Headhunter Pharma Regulatory Affairs NetherlandsNonStop PharmaBE : +32 289 198 99 NL : +31 207 091 070 LU : +35 220 204 215Internal Extension : 3394Email : D.Biharie nonstopconsulting.com

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier