Planner / Road Truck Coördinator
Olympia
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden
source : Jobg8

Als Fulltime Planner / Road Truck Coördinator ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van een efficiënte planning van dedicated trucks met bestemmingen in Nederland en Europa.

Je krijgt van de afdeling Import en Export door welke vracht waar en wanneer dient te worden geleverd. Aan de hand hiervan neem je contact op met de vervoerders en boek je de truck op een zo efficiënt mogelijke wijze.

Je zorgt ervoor dat alle zendingen tijdig worden afgehaald en aangeleverd.

Je houdt voortdurend de luchtvrachtzendingen in de gaten en stuurt de on-air vrachtwagens aan. Bij escalaties onderneem je direct actie om een oplossing te vinden.

Je vindt het leuk om contact te onderhouden met diverse partijen, waaronder de chauffeurs aan de balie, de vervoerders en andere afdelingen.

Door je proactieve communicatie en service gerichte instelling onderhandel je met de vervoerders voor een goed tarief en zorg je ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Tevens draag je zorg voor een correcte en nette (financiële) administratie.

Ben jij die Planner / Road Truck Coördinator met goede kennis van de transport en logistiek. En ben jij een echte spin in het web, solliciteer dan direct!

 • Je hebt een MBO werk- en denk niveau met minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring in de expeditie branche.
 • Je beschikt over goede kennis van de transport en logistiek en uitstekende topografische kennis van NL en EU is een must.
 • Je bent een handige gebruiker van MS Office applicaties.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschift.
 • Je bent een leergierige, verantwoordelijke, klantgerichte teamspeler met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.
 • Je werkt in 3 diensten; van 06.30 - 15.30 of 08.30 - 17.30 of 14.00 - 23.00 uur, daarnaast 1 keer in de vier weken een zaterdagdienst van 0700 : 16 : 00 uur en zondagdienst van 09 : 00-18 : 00 uur. Je werkt 5 dagen per week.
 • Onze opdrachtgever biedt een uitdagende bedrijfscultuur waar klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief, doorzettingsvermogen en collegialiteit gewaardeerd worden.

  Daarnaast heeft zij oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Salarisindicatie € 2.250 - € 3.000 afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  Het betreft een tijdelijke functie met uitzicht op vast dienstverband. Olympia Uitzendbureau

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier