Assistent Hotel Manager
WestCord Hotels
Vlieland
6 dagen geleden

Assistent Hotel Manager

Heb jij al ruime ervaring in de Hospitality als Manager of Supervisor, ben je toe aan de next level en wil je veel leren?

Wil jij knallen in een hecht team, zit jij bovenop de gastbeleving én ligt voor jou de uitdaging in het nóg beter doen?

Gast- en medewerker tevredenheid staat bij jou op nummer één en daarin geef je dagelijks het goede voorbeeld.

Je bent de schakel tussen beleid van het hotel en de uitvoering op de vloer. Je hebt een nauwe samenwerking met de General Manager en stuurt het operationele team aan via de leidinggevenden.

Je zal in samenwerking met dit hele team zorg dragen voor de ontwikkeling en aansturing van productiviteit, continuïteit en structuur binnen het team.

Wat verwachten wij van jou? Een operationele manager met de stabiliteit om dit fantastische hotel met een fijn team naar een professioneel niveau te tillen.

Een voorbeeld rol hierin is essentieel. Een must is het geven van trainingen on the job en zichtbaar zijn voor je team. Oog voor detail en voor de mensen om je heen (zowel gast als medewerker) staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij werken graag mét elkaar om op deze manier te laten zien dat er gelijkheid is. Jij kent alle processen van binnen en buiten en zorgt er samen met de General Manager steeds voor dat alles op rolletjes loopt.

 • Je houdt je bezig met het personeelsbestand, administratie, operationele verbeteringen en je krijgt veel ruimte om zelf op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden, want dat is waar we naar streven;
 • de beste zijn in wat we doen, en daar steeds beter in worden.

  Wat breng je mee? Een hoop energie, flexibiliteit, daadkracht, positiviteit en optimisme. Als Manager streef je er naar het beste uit elkaar halen.

  De juiste mensen, op de juiste plek, op de juiste tijd, met de juiste middelen.

  Over Strandhotel Seeduyn

  Strandhotel Seeduyn op Vlieland ligt op een locatie die met recht uniek te noemen is! Nergens in Nederland vind je een hotel zó vrij en dicht aan zee : het hotel ligt namelijk op de eerste duinenrij met uitzicht op zee en het uitstrekte strand.

  Strandhotel Seeduyn heeft hotelkamers met uitzicht op de duinen of de Noordzee, mét balkon of terras, waarvan 34 ruime appartementen.

  Maar waar het natuurlijk echt om draait, is het team! Een hecht team waar we werken als een familie’ en elkaar altijd de helpende hand bieden.

  Een team van 70 medewerkers die elke dag weer een feestje creëren door gasten een onvergetelijk verblijf te geven.

  Dynamisch, jong en betrokken zowel bij het team als bij onze gasten. Die ons elke dag weer de energie geven om met veel plezier aan het werk te gaan.

  WestCord Strandhotel Seeduyn is een erkend leerbedrijf waar we het belangrijk vinden om te investeren in stagiaires en leerlingen.

  Breng jij het enthousiasme, wij geven je de ervaring. Start vandaag aan jouw nieuwe avontuur op Vlieland!

  Wat maakt jou de perfecte collega?

 • Passie, inzet en enthousiasme. De wil om te leren en te groeien.
 • Minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring in de hospitality branche.
 • Hoge Hotelschool of soortgelijke HBO opleiding.
 • Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk) beheers je uitstekend.
 • Absoluut géén 9 tot 5 mentaliteit en je bent "hands on .
 • Wat biedt WestCord Hotels?

 • Groeikracht : Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien.
 • Woonruimte beschikbaar.
 • 30 / 30 Member : Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals : €30,- per overnachting in onze hotels / / 30% korting op WestCord producten / / reiskostenvergoeding / / interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster / / ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner , lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s.
 • Goede regeling voor nabestaanden- en aanvullend ouderdomspensioen .
 • Heb jij het WestCord DNA in je?! Ons doel is om jou part of the family’ te laten voelen!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier