Afstudeerstage Finance & Control
Quoratio Groep
Arnhem, Nederland
5 dagen geleden

Verhoeve, onderdeel van de Quoratio Groep

Helaas zijn onze afstudeerplekken voor het 1e half jaar van 2022 al ingevuld. We hebben nog 1 plek beschikbaar voor september 2022!

Vanuit een stevige basis van kennis en ervaring binnen Finance & Control spreken onze professionals de taal van de afdeling.

Zo zijn we in staat om organisaties echt verder te helpen met praktische adviezen. Met onze nuchtere houding zijn wij dé partner op het gebied van Finance & Control.

Onze finance professionals zijn in vaste dienst bij Verhoeve en worden op interim basis ingezet bij onze opdrachtgevers.

We staan voor duurzame groei, ontwikkeling en innovatie. We maken verschil met echte aandacht, we hebben karakter en kunde en creëren onze eigen kansen.

Wij geloven in continue ontwikkeling als basis om samen steeds beter te worden.

Wij geloven in een toekomst waarin administratie niet meer aanwezig lijkt, een toekomst waarin processen, systemen en mensen optimaal samenkomen.

Een wereld die wij Zero Admin noemen. Ontwikkeling en innovatie is dus voor onze interne organisatie net zo belangrijk als voor onze opdrachtgevers.

Deze continue ontwikkeling betekent dat wij intern regelmatig processen en systemen onder de loep nemen om na te gaan hoe we deze slimmer en beter in kunnen richten.

Waar kunnen we optimaliseren of misschien zelfs automatiseren. Dit levert interessante afstudeeropdrachten op voor hbo Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy studenten.

Wat neem jij mee?

 • Je studeert Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy;
 • Jij bent zowel analytisch als sociaal- en communicatief sterk;
 • Je bent nieuwsgierig en beschikt over een proactieve houding en denkt in oplossingen;
 • Je bent woonachtig in één van de regio’s waar Verhoeve actief is : Zwolle, Apeldoorn, Utrecht, Arnhem / Nijmegen of Den Bosch.
 • Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

  Helaas zijn onze afstudeerplekken voor het 1e half jaar van 2022 al ingevuld. We hebben nog 1 plek beschikbaar voor september 2022! Zoek jij nog een afstudeerstage vanaf september?

  Neem dan contact met ons op, we gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te onderzoeken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier