Corporate recruitment HR stagiair(e)
Aviko
Steenderen
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Tijdens je stage ligt de focus op recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierbij ga je nauw samenwerken met de recruitment manager en de corporate recruiter en sta je veel in contact met onze nationale en internationale HR collega’s.

Op dit moment is de afdeling recruitment volop in ontwikkeling waardoor er genoeg uitdagingen zijn om je in vast te bijten.

Als stagiair(e) corporate recruitment ga jij je blik richten op onze werving & selectie. Grote projecten die op de agenda staan en waarbij jij mag ondersteunen zijn onboarding, assessments, employer branding en het verbeteren van processen.

Naast deze werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle stage vacatures en de inkomende open sollicitaties.

Je denkt mee over hoe we het beste talent kunnen binden en boeien en hebt affiniteit met social media. We bezoeken regelmatig beurzen en gerichte banenmarkten, dit valt onder campus recruitment.

Binnen Aviko word je tevens de kans en ruimte geboden om je breder binnen HR te oriënteren en te ontwikkelen. Wij werken in een groot HR team en we staan altijd open voor jouw ideeën en initiatieven om jouw stage tot een unieke leerervaring te maken.

Uiteraard helpen wij je hier graag mee. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en proberen we hierin overeenstemming te vinden.

Dat smaakt toch naar meer?

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een stagiair(e) die net als wij enthousiast en creatief is en niet schroomt om een afwijkende mening te geven.

Je volgt een hbo opleiding in de richting van human resource management. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig
 • Zelfstandigheid en pro-activiteit; je gaat gewoon aan de gang en vraagt feedback
 • Je bent flexibel
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift
 • Wat bieden wij jou?

  Werken bij Aviko betekent werken voor een groot én gezond bedrijf. Je werkt mee aan waardevolle aardappelproducten die overal in de wereld in de smaak vallen.

  Van frites tot röstirondjes en van aardappelkroketjes tot granulaat. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we jou een omgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen.

  Bij Aviko mag je rekenen op :

 • Uitdagende werkzaamheden
 • Volop mogelijkheden om te groeien
 • Een lekkere stagevergoeding
 • Een stage ervaring bij een dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf
 • De mogelijkheid om jouw stage tot een unieke ervaring te maken
 • Waar ga je werken?

  Je gaat werken op ons hoofdkantoor in Steenderen, waarbij je samenwerkt met nationale en internationale HR collega’s. De centrale afdeling HR bestaat uit een HR directeur, recruitment manager, recruiter, corporate communications manager, vier HR managers, twee salarisadministrateurs, drie HR officers en een secretaresse HR.

  Je zult een leuke en leerzame stage hebben waarbij van verveling geen sprake zal zijn. Je draait als stagiair(e) volledig en volwaardig mee binnen Aviko.

  Dat betekent dat je mag rekenen op een uitdagende stage en persoonlijke aandacht en begeleiding.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier