Schoonmaak
Hago
Workum, NL
6 dagen geleden

Altijd al een positieve bijdrage willen leveren aan een schone werkomgeving in een industriële setting?

Wat ga je doen bij ons?

Als industrieel schoonmaker bij Hago Food & Industry ben je onderdeel van het productieproces en ben je verantwoordelijk voor reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkingsindustrie.

Je maakt diverse productie-installaties en ruimtes schoon waarbij je gebruik maakt van bijvoorbeeld hoge- en lagedrukspuiten, schrobzuigmachines en industriële stofzuigers.

Jij bent dus onmisbaar voor een veilige en schone omgeving, jouw werk is van groot belang voor kwaliteit van voedingsmiddelen maar vooral ook voor de gezondheid van mensen die deze producten consumeren.

Een belangrijke rol dus!

Wat zijn je werktijden?

Wij zijn op zoek naar een collega die 30 uur per week beschikbaar is. Op deze locatie werk je van dinsdag tot en met vrijdag , de werktijden zijn van 07 : 00 tot 15 : 21 .

Wie zoeken wij? / Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die graag voor 30 uur per week aan de slag kan gaan. Je omschrijft jezelf als iemand die stevig in zijn schoenen staat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Daarnaast ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast heb je geen problemen met het verrichten van fysiek zwaar werk en neem je initiatief waar nodig.

Voor de functie is het goed om op de hoogte te zijn van de protocollen en werkprogramma’s en hiermee te kunnen werken. Dat betekent niet dat je alles meteen hoeft te weten maar wel dat je leergierig bent en snel nieuwe dingen oppikt.

Het is belangrijk dat je oog hebt voor de veiligheid van jezelf en je omgeving. Ook heb je graag contact met de mensen om je heen want jij bent het gezicht van Hago Food & Industry bij onze klanten.

Verder zoeken wij iemand die :

 • Aantoonbare ervaring heeft als schoonmaker, bij voorkeur in industriële reiniging.
 • In het bezit is van de benodigde vakdiploma’s en een VCA gehaald heeft of bereid is om deze alsnog te behalen.
 • Flexibel inzetbaar is.
 • 18 jaar of ouder is.
 • De Nederlandse taal vaardig is in woord en geschift.
 • Geen problemen ervaart met het verrichten van zwaar lichamelijke werkzaamheden.
 • Wat bieden wij jou aan?

 • een salaris volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwasserbedrijf met een bruto uurloon tussen €11,82 en €13,52 per uur (op basis van jouw ervaring)
 • Een pensioenregeling.
 • 26 vakantiedagen.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Aantrekkelijke extra’s zoals korting op je zorgverzekering.
 • Veel ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.
 • Wie zijn wij?

  Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Samen houden wij Nederland schoon. En dat is werk om trots op te zijn.

  Hago Food &Industry maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 36.000 medewerkers.

  Als Hago Food & Industry spelen wij met 350 collega’s een rol in het leven van iedereen, op vele momenten. Maar dat gaat niet vanzelf.

  Elke dag zijn wij samen in touw om een positieve bijdrage te leveren aan een schone omgeving. Wij zijn de partner die opdrachtgevers meer productiviteit, welzijn, vitaliteit en veiligheid geeft.

  Een schone omgeving is een recht en een verantwoordelijkheid van en voor iedereen. Ook voor jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier