Accountmanager facilitaire dienstverlening
Belastingdienst
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je hebt een relevant WO-diploma of je bent bijna WO afgestudeerd aan bijvoorbeeld facilitair management of bedrijfskunde.
 • Je hebt ervaring als adviseur binnen de bedrijfsvoering en / of het facilitaire proces.
 • Je hebt kennis van de processen van de Belastingdienst.
 • Jouw competenties ?

 • organisatiesensitiviteit
 • overtuigingskracht
 • omgevingsbewustzijn
 • netwerken
 • plannen en organiseren
 • Herken jij jezelf ook hierin?

  Een creatieve denker én doener, dat ben jij. Je blinkt uit in het leggen en onderhouden van professionele relaties en het stimuleren van samenwerking.

  Daarbij maak je gebruik van je sterke communicatieve en analytische vaardigheden. Hierdoor bouw je snel een relevant netwerk op, zowel bij jouw afnemers als bij het centrum voor facilitaire dienstverlening.

  Binnen en buiten de organisatie ben je je bewust van afspraken, verschillende posities, ontwikkelingen, gevoeligheden en krachtenvelden.

  En je handelt hiernaar. Verder ben je proactief en denk je in kansen en (structurele) oplossingen.

  Salarisniveau schaal 12

  Salarisomschrijving Deze functie is voorlopig indicatief ingedeeld in het Functiegebouw Rijk, functiefamilie Senior Adviseur Bedrijfsvoering, functietypering schaal 12.

  Maandsalaris Min €3667 - €5450 (bruto)

  Contractduur -

  Minimum aantal uren per week 32

  Maximum aantal uren per week 36

  Overige arbeidsvoorwaarden

  Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

  Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer.

  Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

  Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

  Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

  De organisatie - Belastingdienst

  Bij de Belastingdienst werken 28.000 mensen verspreid over het hele land. We zijn verantwoordelijk voor heffing, inning en controle van belastingen en premies volksverzekeringen.

  Daarnaast sporen we fraude op, verrichten we douanetaken en zorgen we voor de uitbetaling van voorlopige teruggaven en huur-

  zorg- en kinderopvangtoeslag. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data wordt steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!ms werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven.

  Op dit moment is de Belastingdienst volop in beweging; de rol van data steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd.

  Maar in welk team of vakgebied je ook werkzaam bent : bij de Belastingdienst heb je direct een verantwoordelijke functie, van waaruit je je in verschillende richtingen verder kunt ontwikkelen om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn.

  De Belastingdienst is op weg naar de toekomst!

  De afdeling - SSO Facilitaire Dienstverlening

  SSO CFD ondersteunt zowel medewerkers van de Belastingdienst als van andere rijksdiensten bij het realiseren van hun werkdoelstellingen.

  SSO CFD levert facilitaire producten en diensten, zodat medewerkers zich volledig kunnen richten op hun eigen primaire proces.

  SSO CFD is ook een concerndienstverlener en voert, samen met collega-concerndienstverleners, de regie op het hele pakket van de rijksbrede facilitaire dienstverlening.

  Met de implementatie van de Topstructuur en de vorming van de SSO’s is door en voor de Belastingdienst gesteld dat alle bedrijfsvoeringstaken bij de SSO’s worden belegd.

  De grotere directies van de Belastingdienst richten een beperkte en centrale vraagarticulatie en coördinatie functie in.

  Deze functie is voor alle bedrijfsvoeringstaken bij het Bureau Directeursondersteuning belegd. De SSO’s hebben de opdracht de primaire directies optimaal te ondersteunen in hun taken.

  SSO CFD geeft mede invulling aan deze opdracht door versterking van de tactisch accountfunctie.

  Bijzonderheden

  SSO CFD wil haar afnemersrelaties met de Belastingdienst versterken mede door de inzet van de functie. Vaste invulling (inclusief niveau en omvang) van de functie vindt plaats nadat het voorgenomen reorganisatieproces aangaande deze organisatiewijziging is afgerond.

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen.

  Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  Meer informatie over de inhoud van deze functie kun je opvragen bij Wijnand de Jager, strategisch accountmanager (tel. 06 -

  18 60 58 81) of Ellen van der Linden-Moen, strategisch accountmanager, (tel : 06 -55 22 31 39).

  De gesprekken zijn gepland op donderdag 17 juli 2019.

  Geschikte kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een assessment op 26 juli 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier