Helpende instelling
Joof Media
Hendrik-Ido-Ambacht, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibelaan de slag als Helpende Zorg Welzijn 2 in Hendrik-Ido-Ambacht enregio Zuid-Holland-Zuid.

Je kunt onder andere werken bij onzeopdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en Verpleging. AlsHelpende vervul je een essentiële rol in het dagelijks leven vanzorgbehoevenden.

Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat jouwcliënt zijn of haar dag goed begint en / of deze in de avond prettigafsluit.

Jouw aanwezigheid maakt daarom een wereld van verschil. Jetakenpakket is gevarieerd en omvat het ondersteunen van cliëntenverschillende dagelijkse activiteiten.

Dit kan betekenen dat je zehelpt zichzelf te wassen, aan te kleden en het eventueel assisteertbij het aantrekken van steunkousen.

Daarnaast zorg je ervoor dat decliënt zijn of haar medicatie tijdig toegediend krijgt. In de zorgdraait alles om mensenwerk.

Het is dan ook enorm belangrijk dat jeje in kunt leven in de situatie van een cliënt. Kun jij goedluisteren en vind je het leuk om een gezellig praatje te makentijdens de verzorgende werkzaamheden?

Dan zorgen jouw warmte,oprechte interesse, glimlach en luisterend oor ervoor dat de cliënthelemaal op zijn of haar gemak voelt.

Als je bijvoorbeeld in eenverpleeg- en verzorgingshuis, gehandicaptenzorg of ziekenhuis aande slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoekje zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route bij jou in debuurt.

Ben je enthousiast geworden om als Helpende Zorg Welzijn 2aan het werk te gaan in Hendrik-Ido-Ambacht e.o. en voldoe je aande funtie-eisen?

Schrijf jezelf dan veilig onlinein!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier