Spoedeisende Hulp (SEH) Verpleegkundige – Wereldspeler
LEKZ
Amsterdam
1 dag geleden

Voor deze wereldspeler, actief op het gebied van gezond werken en reizen, zijn wij op zoek naar een Spoedeisende Hulp Verpleegkundige.

Deze functie is in de regio Amsterdam tussen de 24-36 uur per week (uren zijn bespreekbaar).

In een team met Artsen, Verpleegkundige, Ambulancepersoneel en stafmedewerkers zijn ze in deze organisatie verantwoordelijk voor Eerste Hulp van reizigers.

Als Spoedeisende Hulp Verpleegkundige kom je situaties waarbij reizigers in acute situaties terecht komen, waarbij jij met jouw team direct ingrijpen.

Op deze afdeling wordt er 24 uur per dag medische zorg gegeven. Jij als SEH-Verpleegkundige komt in een dynamische omgeving terecht en weet van aanpakken!

Reizigers kunnen in complexe, intensieve, zeer complexe tot levensbedreigende situaties terecht komt. Jij als Verpleegkundige Eerste Hulp verpleegt, behandelt en begeleidt deze patiënten.

Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de kwaliteit van de werkzaamheden op de afdeling.

Wat maakt deze werkgever aantrekkelijk? Een wereldspeler van formaat! Een bedrijf wat zich 24 / 7 inzet voor gezond werken en reizen.

Met klanten in Nederland en aan de andere kant van de wereld. Daarnaast is de onderlinge collegialiteit groot en hecht het bedrijf aan een prettige werksfeer.

Functie eisen Spoedeisende Hulp Verpleegkundige :

 • Je bent in bezit van een Verpleegkunde (MBO / HBO) diploma;
 • Aangevuld met de SEH / IC / CCU-specialisatie OF je hebt relevante werkervaring opgedaan;
 • BIG-geregistreerd;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Arbeidsvoorwaarden :

 • Het salaris is marktconform;
 • Een jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Baan als Verpleegkundige Spoedeisende Hulp tussen 24-36 uur per week;
 • Een functie met veel avontuur!
 • Waarom via LEKZ?

  LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak.

  Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past.

  Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier