Monteur
Pro Industry
Leiden, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij aan de slag in een 2 ploegendienst en tot €3000,- per maand verdienen? Deze ambachtelijke werkgever is opzoek naar een gedreven allround monteur! Beschik jij over de juiste kennis?

En ben je nu al geïnteresseerd? Lees dan zeker verder! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren en verpakken van ambachtelijke levensmiddelen.

Als monteur ben jij hier, samen met het team, verantwoordelijk voor aantal essentiële taken. Zo ben je dagelijks met o.a.

lokaliseren van storingen aan de productielijn, uitvoeren van (nood)reparaties en het efficiënt samenwerken met collega's.

Ben jij in het bezit van een mbo werktuigbouwkunde of elektro diploma? En beschik jij over 2 rechterhanden? Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat voor deze functie! Aan de slag bij een stabiele werkgever, voor een goed salaris en met uitzicht op een vaste aanstelling?

Twijfel niet langer en reageer direct op deze vacature voor monteur!

De werkzaamheden in het kort :

 • Verhelpen van mechanische / elektronische storingen.
 • Plegen van periodiek onderhoud aan de productielijnen.
 • Uitvoeren van noodreparaties.
 • Assisteren bij de uitvoering van meer omvangrijke reparaties door derden.
 • Meewerken bij door leveranciers te plaatsen installaties / lijnen, om vertrouwd te raken met de technische aspecten van de nieuwe apparatuur.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier