Medewerker Audit/Controlepraktijk
Van Herwijnen Kreston
Tiel
6 dagen geleden

Medewerker Audit / Controle praktijk

Wil jij je (verder) ontwikkelen als medewerker binnen onze controlepraktijk? Door onze groeiende klantenkring zijn we altijd op zoek naar professionals die ons auditteam willen komen versterken.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Waarom zou je voor Van Herwijnen Kreston kiezen? De werkzaamheden van een auditafdeling zijn overal vergelijkbaar, maar onze randvoorwaarden kunnen jou helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor Van Herwijnen Kreston is het belangrijk dat jij je op je plek voelt en de mogelijkheden krijgt aangeboden om je zelf te ontwikkelen zowel vaktechnisch als persoonlijk.

Kwaliteit, samenwerken en ondernemerschap

Deze kernwaarden spelen een centrale rol bij Van Herwijnen Kreston. Kun jij hierin vinden? Je krijgt de vrijheid om binnen dit kader je eigen weg te volgen.

Maar we gooien je uiteraard niet zomaar in het diepe.

Je voelt je thuis

Ga je bij ons aan de slag? Dan geven wij je goede begeleiding waardoor je je snel thuisvoelt en gauw je draai vindt.

Groot genoeg en niet té groot

De grootte van ons kantoor betekent, dat jij binnen het auditteam zelf contact hebt met de klant. Je persoonlijke band met de klant is een meerwaarde.

Daarnaast zijn alle disciplines binnen de organisatie vertegenwoordigd om het merendeel van de vraagstukken waar jij of je klant tegenaan loopt, aan te kunnen pakken.

Benieuwd voor welke klanten wij werken? Bekijk de voorbeelden.

Regionale wortels, internationaal bereik

Van Herwijnen Kreston is gevestigd in het hart van de Betuwe. We zijn trots op onze regio, die is rijk aan ondernemers, van ZZP tot de grotere bedrijven binnen het MKB.

Voor deze ondernemers willen we graag de sparringpartner zijn en aangezien het bereik van sommigen van deze bedrijven over de grens gaat, doen wij dat ook.

Van Herwijnen Kreston maakt deel uit van het internationale netwerk van Kreston.

Korte lijnen

Binnen onze organisatie hangt een informele sfeer en zijn de lijnen kort, waardoor je iedereen al snel kent. Er is een maandelijkse DoMiBo, een jaarlijkse maatschapsdag en een actieve personeelsvereniging.

Wil je met personeelsleden een activiteit organiseren? Dan is daar ruimte voor.

Gezond team

Dat het personeel belangrijk is voor Van Herwijnen Kreston kun je ook merken aan het feit dat ingezet wordt op een gezonde werkvloer.

Behalve workshops op gebied van bewegen, slapen, ontspanning en voeding kun je op maandag en donderdag trainen met een professionele trainer.

Voor alles geldt meedoen mag maar hoeft niet. Meer weten over ons vitaliteitsplan. Daarnaast streven we naar een juiste balans tussen werk en privé.

Wij zoeken jou als je :

 • Je herkent in onze kernwaarden;
 • Affiniteit hebt met cijfers en het stapje extra wil zetten voor jouw klant;
 • Gevoel hebt voor IT met bv. PowerBI, data-analyse en continuous monitoring;
 • Studerend voor) Accountant bent;
 • Thuis bent in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Graag zelf de regie neemt in je werk en je ontwikkeling.
 • Ook al staan er nu misschien geen specifieke vacatures in ons overzicht, we zijn altijd op zoek naar mensen voor onze audit afdeling.

  Dus spreekt bovenstaande je aan? Neem contact op met Wendy Verleun of vul het sollicitatieformulier in. Als de klik er is, is er plek voor jou!

  Meer weten over deze vacature?

  Neem contact op met Wendy Verleun Junior HR-Functionaris.

  personeelszaken vhkt.nl

  0344-621222.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier