Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening
YACHT
Heerenveen
10 uur geleden

Over de functie

Werk jij momenteel als Beleidsmedewerker in de Ruimtelijke Ordening, maar ben je op zoek naar een baan met meer afwisseling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling?

Zou je graag je kennis en werkveld willen verbreden door op verschillende plekken aan verschillende opgaven te werken?

Vanuit Yacht hebben wij een groot netwerk aan o.a. gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatig uitdagende opdrachten krijgen.

Deze opdrachten zijn op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Groen, Duurzaamheid of VTH. De focus en uitdaging in deze opdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecten interessant voor je zijn.

Dit kan bijvoorbeeld een kleinere gemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juist meer stedelijk gebied is.

Functie-eisen

Wij kunnen wat voor je betekenen als je beschikt over de volgende achtergrond :

 • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
 • Relevante werkervaring als Beleidsmedewerker bij een gemeente of non-profit organisatie op een van de hierboven genoemde terreinen
 • Qua persoonlijkheid ben je enthousiast, communicatief vaardig en leergierig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een groot netwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden : dat zijn de voordelen van werken bij Yacht.

  Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je om je ambities waar te maken.

  Via opleidingen en coaching bijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes.

  Via ons heb je toegang tot een netwerk van duizenden professionals die hun kennis maar wat graag met jou delen.

  Arbeidsvoorwaarden in het kort

 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland.
 • Een bruto maandsalaris conform de CAR-UWO CAO
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.
 • Afkoopregeling voor je studiekosten.
 • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening.
 • Leaseauto.
 • Buy-your-own-deviceregeling : netto vergoeding voor laptop en mobiele telefoon.
 • Interessante bonusregeling
 • Bedrijfsinformatie

  Benieuwd naar deze vacature of de andere mogelijkheden binnen de Bouwkunde, Civiele Techniek of Ruimtelijke Ordening? Bel, app of mail mij dan gerust!

  Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand van jouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan, interim-carrière of opdrachten als ZZP’er.

  Wij geloven in samenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden de juiste gesprekken naar de beste plekken, waar je als professional het verschil kunt maken.

  Voor jou, de opdrachtgever én Yacht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier