Medewerker Productie
USG - Start People
Doetinchem, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Deze onderneming is een onderdeel van een grote internationale organisatie. De vestiging in Terborg richt zich puur op het printen / produceren en leveren van etiketten en prijslabels.

Deze prijskaarten vind je terug in grote winkelketens als H&M en Decathlon bijvoorbeeld. Er wordt geproduceerd voor meerdere landen in Europa en zelfs ver daar buiten.

Elke klant heeft eigen klantspecifieke wensen en eisen waaraan het bedrijf kan voldoen. In het bedrijf zijn verschillende productielijnen, per ploeg die werkzaam is werken ongeveer tussen de tien en vijftien mensen.

De werksfeer is er prettig, er wordt samen koffie gedronken en er is tijd voor een grapje. Samenwerking en een positieve, actieve werkhouding wordt erg belangrijk gevonden.

Functieomschrijving

Jij gaat als productiemedewerker aan de slag bij een bedrijf in Terborg (bij Doetinchem). Het bedrijf waar je komt te werken heeft een aantal spoed orders klaar liggen waarmee jij en je collega's direct aan het werk gaan.

Je overlegt in het team wie, wat gaat doen.

Het bedrijf print etiketten en prijskaarten voor grote winkelbedrijven. De etiketten voor klanten staan klaar in de machine, dat heeft één van je collega's al gedaan.

Jij gaat de machine instellen, de order wordt geprint en je controleert de barcodes van de etiketten met de informatie over de order die op jouw touchscreen computerbeeldscherm staat.

Je bewaakt het productieproces en zorgt, mede, voor een vlotte (en nauwkeurige) doorloop van de orders.

 • Wat belangrijk is in dit werk is dat jij snel codes kunt lezen (cijfers, letters kunt herkennen in een reeks; denk aan een barcode);
 • dit is van belang om de order goed af te handelen. Behalve de productie (inzetten in machine, printwerk, uithalen uit machine, controlewerk, inpakwerk enz) houd je je werkplek netjes en zorg je voor het het schoon houden van de machine.

  Je werkt steeds in teamverband; dus samen. Ben jij een teamspeler en allround inzetbaar op een productieafdeling?

  Het werk is fulltime en bedoeld voor langere tijd (bij gebleken geschiktheid is na de periode via het uitzendbureau een contract voor bepaalde tijd mogelijk bij het bedrijf).

  Functie-eisen

 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid in twee - (of als heel erg druk is in drie) ploegendienst te werken;
 • Je houdt van flink aanpakken en samenwerken met anderen;
 • Je kunt goed cijfers en letters onderscheiden en ben bereid om hiervoor een kleine test voor af te leggen.
 • Klaar voor de START?

  De volgende woorden vatten het samen : Bedrijfs-CAO gerelateerd salaris - Teamgevoel - Afwisseling - Ontwikkeling.

  Of je nu een kartrekker of een volger bent binnen het team, je op je gemak voelen kan hier!

  Solliciteer direct via de button en wij nemen contact met je op!

  Wil je ons liever eerst even bellen?

  Start People Ulft

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier