Corporate IT recruiter
Sogeti
Vianen, NL
11 uur geleden

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest wat mensen echt drijft en wat zij zoeken in een nieuwe baan? Vind jij het leuk om te netwerken en weet jij wat er op de IT markt gebeurt? Dan zoeken wij jou.

Als Coporate IT recruiter ken jij de IT markt en weet jij waar je de IT-er kunt vinden die bij Sogeti past. Als geen ander wil jij je doelstellingen realiseren.

Binnen ons team wordt hard gewerkt en hard lol gemaakt! Plezier hoort wat ons betreft net zo goed bij werken. Maar op de eerste plaats staat resultaat! Waarbij we altijd proberen de verwachtingen te overtreffen. Recruiter bij Sogeti

Je bent verantwoordelijk voor de werving van IT-professionals. Je zult intern de vraag ophalen en samen met de business een profiel opstellen.

Je snapt de inhoudelijke vraag van de manager, maar bent ook zeker iemand die kijkt naar de persoon achter een CV. Je ziet kansen en benut deze!

Je bent betrokken bij het gehele recruitment proces en voert dit zorgvuldig uit. Wat begint bij het sourcen van de potentiele kandidaat tot het closen van de deal.

Geen enkele werkdag is hetzelfde. Maar je kunt zeker bijkomen van piekmomenten.

Je komt in een team terecht van 15 recruiters waar je nauw mee samen werkt. Op deze manier kun jij je collega's als sparringspartner gebruiken.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter;
 • Je hebt kennis van de laatste recruitment tools zoals HelloTalent en LinkedIn Recuiter;
 • Je bent in het bezit van uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie-skills.
 • Durf jij de uitdaging aan en wil je mee helpen het succes van ons recruitment team verder uit te bouwen? Solliciteer dan direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier