Leerling Winkelslager
DekaMarkt
Spoorsingel , Beverwijk
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Ben je op zoek naar een fulltime baan en vind je het leuk om met vlees te werken? Dan is deze functie iets voor jou! We zijn namelijk per direct op zoek naar een fulltime leerling winkelslager!

Wat wij je bieden

Als leerling winkelslager leer je stapsgewijs hoe het is om te werken met ons eigen vlees. Je zult gaan werken in onze slagerij met ons eigen rundvlees, welke vanuit ons eigen veebedrijf wordt aangeleverd.

Hiernaast ga je ook kalfsvlees en lamsvlees verwerken tot mooie eindproducten. In de functie leerling slager word je intensief opgeleid tot winkelslager.

Denk hierbij aan alle voorkomende snij- en portioneer werkzaamheden. Maar ook leer je de kwaliteit van het vlees te beoordelen en ga je aan de slag met de presentatie van het eindproduct.

Jij bent de ambassadeur van onze vleesproducten en een gastheer naar de klant toe! Oftewel aandacht voor de klant en aandacht voor het product.

Van nature leg jij makkelijk contact, je speelt in op de wensen en je adviseert de klant over onze vleesproducten. Jij bent creatief in het maken van verrassende vleesproducten.

Ook draag je menusuggesties aan en je adviseert klanten over verschillende bereidingswijzen.

Naast interne scholing bieden we je de mogelijkheid om een dag in de week naar het SVO te gaan om de slagersvakopleiding te doorlopen. Maar ook bieden wij :

 • Een baan met veel afwisseling vooe 37 uur
 • Reiskostenregeling
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime werkweek
 • Mogelijkheid tot een collectieve private auto lease regeling.
 • Een goede werkgever

  DekaMarkt is onderdeel van Detailresult Groep die de twee supermarktformules Dirk en DekaMarkt exploiteert. Dit is binnen de Supermarkt Retail uniek in Nederland.

  Met meer dan 200 filialen, ruim 22.000 werknemers, en een consumentenomzet van meer dan 2 miljard in 2018 is Detailresult Groep de ideale plek voor jouw carrière.

  Goed werkgeverschap en verantwoord commercieel ondernemen heeft continue aandacht. Zo zijn we in ons programma Mijn Koers’ actief bezig met de gezondheid, veiligheid en loopbaan van onze werknemers voor nu en in de toekomst.

  Onder andere door middel van vers fruit op alle locaties, opleidingen en een fysiek en sociaal veilige werkomgeving.

  Wat vragen wij van je

  Als je ons als leerling winkelslager wilt komen versterken, willen we natuurlijk eerst weten wat voor vlees we in de kuip hebben’.

  Om deze baan in de wacht te slepen, wordt er in ieder geval van je verwacht dat je :

 • Flexibel inzetbaar bent (in overleg ook in de weekenden en avonden)
 • Leergierig bent
 • Enthousiasme hebt
 • Een passie hebt voor vlees
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier