Helpende
Vivent
Den Dungen, NL
11 uur geleden

Donkenhof heeft 4 kleinschalige woningen met elk 7 bewoners met dementie. Ze bevinden zich op de begane grond en zijn aan elkaar verbonden door een tuin.

De woningen van Vivent maken deel uit van Litserborg in het centrum van Den Dungen. Hier vind je ook een bibliotheek, ontmoetingscafé, muziekzaal, dagactiviteitenruimte en vergaderzalen.

Voor het gebouw ligt een plein waar onder andere de wekelijkse markt plaatsvindt. De woningen maken dus echt deel uit van de wijk.

Klik om meer te zien van Vivent Donkenhof!

Wat vragen wij

Uren per week 16-20 uur

Zo haal jij het beste uit jouw dag

Dit ga je doen

In het kleinschalig werk je als woonzorgbegeleider nauw samen met je collega’s van alle niveau's. Je begeleidt en structureert complexe situaties binnen de woning zoals onbegrepen gedrag en terminale zorg.

De wens van de bewoner staat daarin centraal. Uiteraard staat daar ook wat tegenover : niets kan op tegen die warme glimlach of knuffel van de bewoner, die zo blij is dat jij er voor hem / haar bent.

Samen met de familie en vrijwilligers vorm je het team van de woning. Communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hierbij heel belangrijk, zodat je deze fysiek pittige functie aan kunt.

Je bent in de woning verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het huishouden zoals boodschappen doen, wassen, schoonmaken en in- of ontspanningsactiviteiten.

Samen creëer je een leefomgeving en sfeer die voelt zoals thuis. Vanuit onze belevingsgerichte benadering motiveer je tot zelfzorg en breng je structuur aan, daarnaast bied je veiligheid en verantwoorde zorg, maar de regie blijft bij de bewoners zelf!

Wat breng je mee?

 • Een diploma Helpende.
 • Je werkt volgens een rooster met wisselende kortediensten, ook in het weekend. Werktijden van 8 : 00 - 12 : 30 of van 17 : 00 - 21 : 00 / 17 : 30 - 21 : 30.
 • Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor bepaalde tijd (1 jaar).
 • Salaris Helpende volgens FWG25 (max. € 2.555,74 per maand, op basis van een 36-urige werkweek)
 • Reiskostenvergoeding conform
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier