Vacatures in Hardenberg en Coevorden
RecruFlex
Hardenberg, Coevorden, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving :

Wij hebben Vacatures in Hardenberg en Coevorden

Hou jij ervan om je handen uit de mouwen steken? Recruflex heeft vacatures voor jou in de Techniek, Logistiek, Onderwijs, Zorg en Bouw.

Bekijk de lijst met vacatures en reageer. Mocht je baan er niet tussen staan, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen.

Wellicht zien wij mogelijkheden die je zelf nog niet zo snel had gezien.

Vacatures in Hardenberg

Vacatures in Hardenberg en Coevorden

Door jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling weten klanten Het Uitzendbureau Recruflex te vinden voor oplossingen en vacatures op maat.

Onze medewerkers worden geschoold waar wenselijk. Samen bekijken we dan ook of we met de nodige scholing of aanpassingen toch die baan naar wens kunnen realiseren, ondanks dat dit soms niet de meest voor de hand liggende optie is.

Ook voor vakantiewerk of een bijbaan, logistiek werk of voor werken bij een uitzendbureau kun je bij Recruflex terecht en ontvangen wij graag je sollicitatie.

Onze vacatures zijn alleen geschikt voor kandidaten die werk zoeken voor langere tijd of vast!

Functie aanbod :

Vacatures in Hardenberg vind je bij Recruflex : Het uitzendbureau in Hardenberg Overijssel. Recruflex Uitzendbureau in Hardenberg ondersteunt werkzoekenden, baanveranderaars en opdrachtgevers in de wereld van werk en heeft altijd actuele en nieuwe vacatures in Hardenberg en Overijssel.

Zo vind je altijd nieuwe vacatures in Hardenberg bij Recruflex : hét uitzendbureau in Hardenberg Overijssel. Op het gebied van werk en vacatures in Hardenberg, denkt Recruflex Uitzendbureau in Hardenberg graag mee in oplossingen die hieraan bijdragen.

Kijk voor vacatures in Hardenberg en omgeving in onze vacaturebank.

Functie eisen :

Om te kunnen werken bij Recruflex voldoe je in ieder geval aan de volgende karaktereigenschappen :

Rijbewijs : n.v.t.

Salaris : Goed

Goed

Aantal uren per week :

Vast of Tijdelijk : Vast

Opleidingsniveau : Carrièreniveau :

Carrièreniveau : starter

starter

Werkervaring in jaren :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier