Timmerman
Synensis Den Bosch
Eindhoven, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Voor meerdere opdrachtgevers uit de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar timmermannen. Als timmerman kun je onder andere komen te werken in de nieuwbouw, verbouw of bijvoorbeeld bij onderhouds- en renovatieprojecten.

Je takenpakket kan bestaan uit alle voorkomende (timmer)werkzaamheden; lezen en uitvoeren van (constructie)tekeningen; handmatige en machinale houtbewerking en het ondersteunen van collega s.

Per opdrachtgever zullen de werkzaamheden verschillen. Aan de hand van jouw ervaring en voorkeuren zullen we dan ook kijken bij welk bedrijf je het beste past.

Als timmerman heb je al enige jaren relevante ervaring opgedaan. Bij voorkeur heb je ook ervaring in diverse disciplines.

Je bent collegiaal en betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Als timmerman ben je een teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Je bent in het bezit van VCA en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. In het bezit zijn van rijbewijs B is een pré.

Afwisselend werk bij één van onze opdrachtgevers, vaak voor langere tijd en mogelijk met uitzicht op een vast dienstverband.

Een goed salaris conform de bouw cao. Samen zullen we kijken welk bedrijf het beste aansluit op jouw ervaring en wensen.

Voor meer informatie of vragen kun je bellen naar 073- 767 60 70 of stuur een mail naar denbosch synensis.nl. Heb je nog weinig ervaring, maar zou je wel graag aan de slag willen als timmerman?

Ook dan kun je solliciteren en dan kijken we samen naar de eventuele mogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier