1e autotechnicus
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
18 uur geleden

Introductie

Voor een klant van ons zoeken wij een monteur in de omgeving Amsterdam. Wat zoeken wij? Iemand die toe is aan een volgende stap in zijn carrière en graag wil werken bij een premium merk met een zeer afwisselend werkaanbod.

Organisatie

Wij hebben voor jou een zeer afwisselend wagenpark in onze werkplaats staan met regelmatig lange en complexere projecten.

Het team (10 personen) is jong en dynamisch en jij vindt het leuk om samen met een aantal collega’s de ingewikkeldere klussen aan te pakken.

Afhankelijk van je interesse en kennis kun je je bij ons verder specialiseren.

Functie

Je verstaat je vak en je hebt affiniteit met personen-wagens. Je kunt zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren.

Waar het stopt bij onze collega dealers, wordt het voor ons juist interessant. Het bedrijf is een erg geroemd bedrijf die al jaren mee loopt.

Daar de groot aantal klanten zul je je dus nooit vervelen. Ze werken allemaal vanuit passie en werken nauw met elkaar samen.

Voor elke monteur een erg prettig bedrijf om voor de werken.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor de functie van 1e autotechnicus wordt het volgende van u verwacht :

 • f gassen
 • Niveau 3 : eerste technicus
 • Aanbod

  Wij bieden je een afwisselende baan met een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding. Daarnaast is de functie uitdagend en afwisselend en heerst er een prettige werksfeer binnen het bedrijf.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier