Koerier auto
Consolid
Ridderkerk, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Als koerier avonddiensten bezorg je pakketjes bijparticulieren aan huis. De pakketjes lever je in de middag en avondtussen 17.

00 uur - 22.00 uur. Doel van de functie : Het verrichtenvan bestelwerkzaamheden betreffende de collectie en distributie vanpakketten met behulp van een bestelbus, binnen het vastgesteldeverzorgingsgebied van elk depot.

De werkzaamheden dienen te wordenuitgevoerd binnen de (vast-)gestelde tijds, service enproductiviteitskaders. Minimaal een MBO-

diploma op zak Minimaal eenjaar in het bezit van rijbewijs B In het bezit van eennavigatiesysteem Klantvriendelijk en representatief : je bent hetvisitekaartje van de opdrachtgever Goede beheersing van deNederlandse taal Fysiek sterk Bereid om een VOG aan te vragen Eenvaste standplaats : Ridderkerk.

Een woon-werkafstand van maximaal 25kilometer. Salaris conform CAO

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier